Kategoriler
Mobil Özel

Kodak Ektra Akıllı Telefon Çıktı

Kodak’tan Kamera Odaklı Akıllı Telefon

Kodak Hindistan’daki son Android akıllı telefon model olan Ektra’yı piyasaya sürdü. Geçen yılın Ekim ayında duyurulan bu akıllı telefonda Sony IMX230 sensör, f/2.0 diyafram, 6 eksenli optik görüntü sabitleme (OIS), Faz Algılama Oto Odak (PDAF), yansıtıcı olmayan lens kaplamaya sahip 21 megapiksellik bir arka kamera ve çift tonlu LED flaş ile 13 megapiksel bir ön kamera var. Ayrıca özel bir deklanşöre, özelleştirilebilir manuel moda sahip ve kamera lensi Corning Gorilla Glass koruması ile korunmakta. Dış tarafta daha iyi kavrama için deri benzeri bir yüzey var.

Sponsorlu Bağlantılar

10 çekirdekli MediaTek Helio X20 SoC tarafından desteklenen 5.0 inçlik 1080 piksel (Full HD) ekrana, Android 6.0 (Marshmallow) işletim sistemine sahip. Ayrıca u telefon IM5’i kuran şirket olan Bullitt tarafından üretiliyor.

En yeni yazılım güncellemesi gelişmiş tek elle kamera işlevselliği, manuel modda RAW dosya desteği, Geliştirilmiş otomatik odaklama, Yüz Algılama ve daha pek çok yeni özellik içeriyor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kodak Ektra Teknik Özellikleri

  • Corning Gorilla Cam koruması ile 5 inç (1920 x 1080 piksel) Full HD IPS ekran
  • Mali-T880 MP4 GPU’lu 2.3 GHz 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 işlemci
  • 3 GB RAM
  • 32 GB dahili bellek, microSD ile 128GB’a kadar genişletilebilir bellek
  • Android 6.0 (Marshmallow)
  • Çift LED Flaşlı 21 MP arka kamera, PDAF, f / 2.0 diyafram, 6 eksenli OIS, Sony IMX230 sensör, 26.5mm lens
  • 13 MP öne bakan kamera
  • 4G LTE, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 4.1, GPS, USB Tip-C
  • Hızlı şarjlı 3.000 mAh batarya

Kodak Ektra, Siyah renkte geliyor, 19.990 Hindistan Rupisi fiyatla sunuluyor ve bu yaklaşık 1.100 TL ediyor. Kodak Ektra, yalnızca Flipkart’tan yarın 18 Temmuz 2017’de başlayacak olan Flipkart’dan satışa sunulacak.

Kodak’ın mobil cihazlar lisans sahibi olan Peter Stephens, CEO’su Bullitt Group’un açıklaması şöyle:

Sponsorlu Bağlantılar

“Küresel müşterilerin coşkusuyla hareket ederek, KODAK EKTRA’yı Hindistan’daki fotoğraf meraklılarına getirmekten dolayı heyecanlıyız. Kodak, Hindistan’da güçlü bir marka mirası taşıyor ve EKTRA ile Hindistan fotoğraf meraklılarının deneyim ve yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyoruz. KODAK EKTRA Smartphone, anı yakalamak, bir hikaye anlatmak ve fotoğraf deneyimini canlandırmakla ilgilidir. En yeni özelliklerimiz ve performans ayarlamalarımız, hepsi müşterilerimizin yaratıcılığına yardımcı olacak RAW desteği içermektedir.”

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com