Kategoriler
Oyun

Minecraft Demo – PC İçin Strateji Oyunu

“Minecraft” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demo sürümünü hemen ücretsiz üye olup oynayabilirsiniz. Oyun türü olarak Stateji olan oyunun çıkış tarihi 18 Kasım 2011. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – Play Station 4 – PSV – XONE

Sponsorlu Bağlantılar

“Minecraft” Nedir? “Minecraft” Oyun Özellikleri

Windows, Mac ve Linux satışlarında 12 milyonu geride bırakan ve yükselişine devam eden Minecraft oyunu bir strateji oyunudur. Minecraft hayranlarının sayısı her gün biraz daha artmaktadır.

Minecraft

Piksel piksel bir dünya yaratmanıza olanak sağlayan başarılı strateji ve simülasyon oyunu Minecraft, çıktığı ilk günden itibaren dünya genelinde birçok oyuncunun kalplerini ve zihinlerini ele geçirmeyi başararak, dünya üzerinde adeta bir fenomen haline gelmeyi başardı. Xbox 360 gibi ev konsollarından tutun da mobil versiyonlara kadar neredeyse her platformda karşımıza çıkanMinecraft, Persson’un kendi Twitter hesabı aracılığıyla duyurmuş olduğu PC için 12 milyon satış rakamıyla, hala en popüler olduğu platformun PC olduğunu bizlere bir kez daha göstermiş oldu. Görünen o ki birçok oyuncu Minecraft’ı oynamak için Windows, Mac ve Linux işletim sistemini tercih ediyorlar.

“Minecraft” Video

“Minecraft Demo” İndir Download

“Minecraft” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com