Kategoriler
Android iOS Windows Phone

Mobil İçin Fifa 17 Oyunu – FIFA 17 Mobile

Akıllı Telefonlar ve Tabletler İçin Fifa 17 Oyunu

EA Sports’un futbol oyunu Fifa 17 oyunu bilindiği gibi satışa çıktı ve Fifa oyunu sevenler bilgisayarlarında ve oyun konsollarında oynamaya başladılar. EA Sports, Fifa 17 oyununu şimdi de mobil platforma taşıdı. İlk olarak Android ve iOS platformları sonrasında ise Windows Phone platformu için geliştirdiği oyun indirilebilir olarak yayınlamakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Android, iOS ve Windows Phone İçin Fifa 17

Gerek grafik kalitesi gerekse oynanış bakımından kaliteli bir şekilde geliştirilen Fifa 17, her yönüyle oyun severle gerçek futbol keyfi yaşatmayı hedefliyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyun Türkçe dil desteğine de sahip. Oyunda  ligler arası mücadele, canlı etkinlikler, atak modu v.b. özellikleri ile oyun severleri ekran başına kilitleyecek.

Oyunun Ultimate Team özelliği de düzenlenmiş olarak karşımıza çıkıyor. 30 ligde bulunan 650 takım ve bu takımlarda oynayan 17.000 oyuncu Fifa 17’de sizleri bekliyor. Üstelik hepsi lisanslı. Fifa 16’ya göre kendini epey geliştiren oyunun boyutunun ise çok düşük olması da yine bir başarı.

mobil-icin-fifa-17-oyunu-fifa-17-mobile

Ultimate Team takımınızı kolay yönetme, Atak Modu ile rakibi bunaltma,  Canlı Etkinlikler ile dünya gündemini ve maçları yakından takip etme, ödüllü mini oyunlar oynama, dünya genelindeki oyuncular ile mücadele.

Android İçin Fifa 17 Mobile İndir

iPhone, iPad ve iPod touch (iOS) İçin Fifa 17 Mobile İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone İçin Fifa 17 Mobile İndir

Fifa 17 Mobile Resmi Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com