Kategoriler
Mobil

Ön Siparişi Alınan BlackBerry Z3 Özellikleri ve Fiyatı

BlackBerry Z3 Geliyor

Bu yılın Şubat ayında Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde bildiğiniz gibi birçok üst seviye akıllı telefon tanıtılmıştı. Samsung Galaxy S5 gibi. BlackBerry’de Z3 model akıllı telefonunu tanıtmıştı ama tanıtılan üst seviye akıllı telefonların gölgesinde kalmaktan kurtulamamıştı. Şimdi ise bu BlackBerry Z3 model akıllı telefon için ön sipariş alınmaya başlandı.

Endonezya’da Ön Siparişe Başlandı

Endonezya’da ön sipariş alımına başlandı. Fonearena sitesinin haberine göre, satış sürecinin başlamasıyla birlikte yeni telefonun özellikleri de ayrıntılı bir şekilde belli oldu. Endonezya pazarına yönelik üretilen ilk BlackbBerry akıllı telefon olan Z3’ün sınırlı sayıdaki özel edisyonunda ülkenin başkenti Jakarta’nın ismi yer alıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

BlackBerry Z3 akıllı telefon özellikleri fiyatı

 

BlackBerry Z3 Fiyatı

190 dolar fiyat etiketine sahip cihazın, Endonezya dışındaki pazarlara açılıp açılmayacağı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Bu ülke için ürün teslim tarihi ise Mayıs ayının ortaları olarak açıklanmış durumda.

BlackBerry Z3 Özellikleri

540×960 çözünürlüğünde 5 inç ekrana sahip olduğu belirtilen Z3, gücünü çift çekirdekli 1.2GHz Snapdragon MSM8230 işlemciden alıyor. 1.5GB bellekle gelen cihazda 8GB dahili depolama alanı yer alıyor. 5MP arka ve 1.1MP ön kameranın yer alığı cihaz 2500 mAH pile sahip. Cihazda BlackBerry OS 10.2.1 işletim sistemi kullanılıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com