Kategoriler
Oyun

PC İçin Battlefield 4 Genişleme Paketi – Battlefield 4: China Rising

“Battlefield 4: China Rising” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Ateş, Nişan, Savaş olan oyunun çıkış tarihi 17 Aralık 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3, Play Station 4, XONE

Sponsorlu Bağlantılar

“Battlefield 4: China Rising” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 3.0 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 8 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 3 GB (GeForce GTX 660 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 30 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista(SP2)/7/8.

Battlefield 4 China Rising

“Battlefield 4: China Rising” Nedir? “Battlefield 4: China Rising” Oyun Özellikleri

EA, Battlefield Premium sahipleri için China Rising ek paketini yayınladı ancak yeni paketlerin keyfini sürmek isteyen oyuncular yaşanan sunucu sorunları nedeniyle dışarıda kaldı. Durum hakkında bir açıklamada bulunan EA, China Rising ek paketinin savaş alanına taze içerikler sunmayı amaçladığı belirtirken oynanışımızı etkileyebilecek çeşitli sorunlar, hatalar ve sıkıntılarla karşılaşabileceğimizi dile getirdi. China Rising ek paketiyle birlikte gelen yeni güncellemenin kurulması ise şiddetli biçimde tavsiye ediliyor. DICE, PC oyuncularının oyun sırasında sunucudan atılmaları problemi konusunda da çalışmalara başlamış durumda ancak bu sıkıntının giderilmesi sanılandan daha uzun sürebilirmiş. Yapımcı ekip Xbox 360 oyuncularını China Rising sunucularına kabul etmeyen hata üzerinde de araştırmalara başlamış durumda. Bir diğer güncelleme gerekliliği hisseden platform, PlayStation 4 için sözde 3 Aralık tarihinde yayınlanacak olan güncelleme de bazı eklemelerden ötürü ileri bir tarihe ertelenmiş durumda.

“Battlefield 4: China Rising” Video

“Battlefield 4: China Rising” İndir Download Satın Al

“Battlefield 4: China Rising” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com