Kategoriler
Oyun

PC İçin Strateij Oyunu Total War: Rome 2 Ek Paketi – Total War: Rome II – Caesar in Gaul

“Total War: Rome II – Caesar in Gaul” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Strateji olan oyunun çıkış tarihi 17 Aralık 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

“Total War: Rome II – Caesar in Gaul” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 2.5 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 460 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 35 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista(SP1)/7(SP1)/8.

Total War Rome II - Caesar in Gaul

“Total War: Rome II – Caesar in Gaul” Oyun Özellikleri

Caesar in Gaul, Julius Caesar’ın Galyalı kabilelerini fethetmek adına düzenlediği savaşları konu alan Total War: Rome II senaryo paketidir. Oyuncular Caesar’ın Commentarii de bello Gallico (Galya Savaşı Hakkında Yorumlar) yazıtlarından esinlenerek sunulan bu mücadelede şu dört fraksiyonu seçebilmekte: Galyalı Arverni, Germen Suebi, Belçik Nervii ve Roma. Zaman ve coğrafya bakımından Rome II’den daha dar bir alanı kapsayan (MÖ 58-51) Casear in Gaul senaryo haritası Galya’yı ve Britanya’nın güney kıyılarını daha geniş ve daha detaylı ele almaktadır. Rome II’nin Galya haritasına kıyasla Caesar in Gaul daha fazla bölge, daha fazla fraksiyon (oynanabilir ya da oynanamayan) ve oyuncuların seçtiği fraksiyonlara bağlı olarak kullanabileceği ya da karşısında savaşabileceği çok sayıda tarihî general içermektedir. Caesar için büyük kazanç ve zafer anlamına gelen bu savaş onu Roma halkı arasında son derece popülerleştirmiş, onun nihayetinde İmparator olmasını sağlayacak gücü kendinde toplama çabalarını gören senatörler arasında ise istenmeyen biri haline getirmiştir.

Önemli: Bir eklenti paketidir. Çalışabilmesi için Total War: Rome II ana oyunu gerekmektedir. Tek başına oynanamaz. Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

“Total War: Rome II – Caesar in Gaul” Video

“Total War: Rome II – Caesar in Gaul” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

“Total War: Rome II – Caesar in Gaul” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com