Kategoriler
Oyun

PC İçin Yürüyen Ölüler (Zombi) Oyunu – The Walking Dead: Season Two

“The Walking Dead: Season Two ” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Macera olan oyunun çıkış tarihi 17 Aralık 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – PSV

Sponsorlu Bağlantılar

“The Walking Dead: Season Two ” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 460 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 2 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista/7/8.

The Walking Dead Season Two

“The Walking Dead: Season Two ” Oyun Özellikleri

Çaresiz kalmak nedir bilir misiniz? Bir sınavdan kötü not almak, sınıfta kalmak, aileniz ile kavga etmek veya buna benzer konularda çaresiz kalmaktan bahsetmiyorum. Tamamen sıfır noktasında, yapayalnız, yaşamın o kimsesiz kıyısında yalnız başınıza kalmak. Gerçek çaresizlik ilginç bir şeydir aslında, her şeyi geride bırakmak, bir zamanlar bütün önem verdiğiniz şeyleri, bütün sevdiklerinizi, geçmişte bildiklerinizi ve geleceğinizi. Geri dönmemek üzere, bilinmeyen bir boşluğa doğru yürümek, yürümek, yürümek.

“The Walking Dead: Season Two ” Video

“The Walking Dead: Season Two ” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com