Kategoriler
Donanım Özel

Samsung, Esnek Boyun Bandlı U Flex Kulaklıklarını Duyurdu

Esnek Boyun Bandına Sahip U Flex Kulaklıklar Duyuruldu

Samsung’a göre, en son Bluetooth kulaklık seti esnek boyun bandı tasarımına sahip olup 100 dereceye kadar bükülebilir özelliktedir ve böylece küçük bir çantada veya cepte taşınırken bile kalıcı şekil değiştirmez veya kırılmaz. Aynı zamanda su sıçramasına ve terlere dayanıklı kaplamaya sahiptir.

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung U Flex Önemli Özellikler

  • 11 milimetre woofer’lı ve 8 milimetre tweeter’li çift yönlü hoparlör üniteleri, güçlü bas, derin midler ve açık yükseklikleri vaat ediyor.
  • Tescilli Ölçeklenebilir Codec teknolojisi, Android 7.0 veya sonraki bir sürümünü kullanan seçkin Samsung akıllı telefonlarıyla uyumlu olup ses performansını optimize etmek için Wi-Fi sinyallerindeki ortam parazitlerini sürekli olarak analiz eder ve böylece sabit bir Bluetooth bağlantısı ve kesintisiz müzik çalma sağlar.
  • Bixby desteği, Galaxy S8 ve S8+ de dahil olmak üzere seçilmiş telefonlara bağlandığında aktif düğmeyi basılı tutarken sesli komut ile kolaylıkla işleri yapabilirsiniz
  • Seviye Uygulaması, eşleştirilmiş Android cihazından gelen kulaklıkların diğer ayarları arasında ekolayzer ayarlama gibi gelişmiş ayarları erişmenizi ve bunları kontrol etmenizi sağlar.
  • Titreşim bildirim özelliği, kullanıcıların gürültülü bir ortamda bile bir aramayı asla kaçırmamalarını sağlar
  • P2i nano kaplama teknolojisi cihazı su sıçramasına karşı korur.
  • Tek bir şarjla 10 saate kadar oynatma süresine sahip.

Samsung U Flex Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=UE4MnGXstH0

Samsung U Flex Fiyatı

Samsung U Flex Kulaklıklar Siyah, Mavi ve Fildişi renk seçeneklerine ve 79.90 Euro fiyat etiketine sahiptir. Bazı Avrupa ülkelerinde mevcuttur.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com