Kategoriler
Yazılım

Samsung, Ses Asistanı Uygulaması En Yüksek Ses Gücünü Veriyor

Samsung SoundAssistant İle Daha Yüksek Ses Seviyesi

Ses Kalitesini SoundAssistant ile Artırın. Samsung kısa bir süre önce SoundAssistant adında yeni bir uygulama yayınladı. Uygulama, cihazınızın sesi üzerinde size her zaman yeni kontrol sağlamaya çalışıyor. Bireysel uygulama sesi, ses denetimleri için daima erişilebilir bir kayan düğme ve günün veya konumun zamanına bağlı olarak özel senaryolardan bahsediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S8 ya da Galaxy S7’ye sahip Samsung Galaxy kullanıcıları için uygulama şu anda ücretsiz. Eğer farklı bir Samsung cihazı kullanıyorsanız cihazınızın destekleyip desteklemediğini görmek için BURAYA tıklayın.

Uygulamanın Bazı Özellikleri

  • Ses seviyesi tuşlarına bastığınızda zil sesi yerine medya ses seviyesini kontrol etmenize izin verir
  • Bireysel uygulama ses desteği
  • 150 basamaklı ince ses ayarı ve Floating Equalizer (EQ) desteği
  • Ses ayarlarını kişiselleştirme ve etkinleştirme
  • Mono ses ve sol/sağ balance desteği
  • Yalnızca Galaxy S8 için Her uygulama için farklı çıkış yolu belirtilebilir. (Müzik uygulaması > Bluetooth, Oyun uygulaması > Hoparlör)
Sponsorlu Bağlantılar

“Samsung, Ses Asistanı Uygulaması En Yüksek Ses Gücünü Veriyor” için 2 yanıt

Size tavsiyem bu durumu hemen Samsung müşteri hizmetlerine gösterin. Eğer bu bir sorun olarak kabul edilirse ve düzeltemezlerse size yeni bir Galaxy S8 vereceklerdir yada paranızı iade edeceklerdir. Kendiniz çözmeye çalışmayın.

Ama ondan önce şunu deneyebilirsiniz. 1 tane müzik dinleme yada ekolayzır uygulaması indirip müziklerinizi onda dinleyin. Yine aynı şey olacak mı görün.

Samsung galaxy s8 kullanıcısıyım cihazın kulaklık ve Bluetooth ses çıkışı az son ses bir yerde kısıtlanmış bunu da bir ses dinlerken duraklatıp tekrar başlatınca anlıyorsunuz ses çok yüksek çıkıp azalıyor bu kısıtlamayı kaldıracak mod yada uygulama yok mudur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com