Kategoriler
Mobil Özel

Sony Xperia Z2 İçin Boşluk ve Batarya Isınma Sorunları

Sony Xperia Z2 de İki Sorun

Şu an için en üst seviyeli akıllı telefonlar arasında yer alan Sony Xperia Z2 geçen hafta Singapur’da satılmaya başlandı. Henüz bir hafta önce satışa sunulan Sony Xperia Z2 için ilk şikayetlerde geldi. Birisi telefon üzerindeki boşluk diğeri ise 4K video çekimindeki fazla ısınma. Her iki sorun içinde Sony açıklama yaptı.

Sponsorlu Bağlantılar

Boşluk Su Geçirebilir?

Sony Xperia Z2 akıllı telefonun ön kısmında kapak ile gövde arasında belli bir bölgede boşluk olduğu gözükmekte. Hal böyle olunca kullanıcıların aklına gelen ilk soru şu oldu; “Bu boşluk su geçirir mi?”. Kullanıcıların bu endişesine Sony’den açıklama geldi ve konunun araştırıldığı belirtti. Ayrıca isteyenlerin Sony’nin herhangi bir servisine gelip Sony Xperia Z2 akıllı telefonları su geçirmezlik testinden geçirebilecekleri belirtildi.

Sony Xperia Z2 İçin Boşluk Sorunu

4K Video Çekimindeki Isınmaya Geçici Çözüm Önerisi

Sony Xperia Z2 akıllı telefonun diğer bir şikayet konusu ise 4K video çekiminde telefonun fazla ısınması ve bu çekim sırasında bataryanın çabuk bitmesi. Bu konu ile ilgili de Sony tarafından açıklama geldi. Sorunun farkında olunduğunu söylendi.

Sony Xperia Z2 İçin Boşluk ve Batarya Isınma Sorunları

Ayrıca 4K video çekiminde işlemcinin, bataryanın ve hafızanın kullanımının yüksek olduğunu belirten Sony, yüksek kapasiteli SD kart (yani 128 GB) ile kayıt yapılmasını ve en fazla birkaç dakika çekim yapılmasını önerdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com