Kategoriler
Symbian

Symbian için Örümcek Adam Oyunu – The Amazing Spider-Man

Örümcek Adam Oyunu

Gameloft tarafından Symbian cihazlar için hazırlanan The Amazing Spider-Man oyunu deneme sürümü yani demo ile Ovi Store’daki yerini aldı. Symbian işletim sistemli akıllı telefonlarda ve tabletlerde oynayabileceğiniz oyunun, oyun dilleri arasında maalesef Türkçe seçeneği yok.

Sponsorlu Bağlantılar

New York Şehrini Kurtarın

2012 yılının gişe rekortmeni filmi olan Spider-Man yani Örümcek Adam filminin resmi oyunu olan bu oyunda öfkeli çetelere karşı savaşıyorsunuz. Symbian işletim sistemli cihazlarda 3 boyutlu New York şehrinde maceradan maceraya atılırken şehri kurtarmaya çalışıyorsunuz. Oyunda karanlık planların önüne geçmek, 25′ten fazla görev ve film hikayesi ile oyunu oynamak, binalara tırmanmak, atlamak ve daha fazlası size sunuluyor.

The Amazing Spider-Man Dem-s

Örümcek adam filmlerini sevenler ve bilgisayarlarda oynayanlar bu oyuna da bayılacak. Symbian cihazınızda oynayacağınız oyunda örümcek adam ilk önce Lizard ve daha sonra diğer düşmanlarıyla savaşıyor.Bir çok görevi gerçekleştiriyorsunuz. The Amazing Spider-Man oyunu, Symbian cihazlar dışında Android, Windows Phone ve iOS işletim sistemli cihazlar içinde yayınlanan bir oyun.

Symbian için The Amazing Spider-Man İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

“Symbian için Örümcek Adam Oyunu – The Amazing Spider-Man” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com