Kategoriler
Özel Teknoloji

Telefon ve Tabletler İçin En İyi Mesajlaşma Uygulamaları

En İyi Anlık Mesajlaşma Uygulaması Hangisi?

Başta iOS ve Android platformlar olsun bütün akıllı telefon ve tabletler için ilgili mobil cihaz mağazalarında onlarca anlık mesajlaşma uygulaması bulunmakta. O kadar ki bunların çokluğundan kafamız karışmakta. Ama sizler için güvenlik, hızlı, kullanışlı özellikler, popüler gibi kriterleri göz önüne aldığınız zaman bunların bazıları sıyrılıp öne çıkmakta. Zamanımızın ihtiyaç haline geldiği bu anlık mesajlaşma uygulamalarının en iyi olduğunuz düşündüğümüz olanlarını bir araya getirdik.

Sponsorlu Bağlantılar

Telefon Tablet En İyi Mesajlaşma Uygulamaları

WhatsApp

Anlık mesajlaşma ihtiyacınıza cevap verebilecek olan WhatsApp uygulaması hem ücretsiz hemde Türkçe dil desteği sunmakta. Hizmet verdiği platformlar ise Android, BlackBerry, iOS, Symbian (Nokia) ve Windows Phone.

Line

Anlık mesajlaşma ihtiyacınıza cevap verebilecek olan LINE uygulaması hem ücretsiz hemde Türkçe dil desteği sunmakta. Hizmet verdiği platformlar ise Android, BlackBerry, iOS, Firefox OS, Symbian (Nokia), Windows Phone, Windows ve Mac OS X.

Line Türkçe Fragman

WeChat

Anlık mesajlaşma ihtiyacınıza cevap verebilecek olan WeChat uygulaması hem ücretsiz hemde Türkçe dil desteği sunmakta. Hizmet verdiği platformlar ise Android, BlackBerry, iOS, Windows Phone, Windows ve Mac OS X.

WeChat Fragman

Tictoc Messenger

Anlık mesajlaşma ihtiyacınıza cevap verebilecek olan Tictoc Messenger uygulaması hem ücretsiz hemde Türkçe dil desteği sunmakta. Hizmet verdiği platformlar ise Android, iOS, Windows Phone, Windows ve Mac OS X.

Sponsorlu Bağlantılar

Tictoc Messenger Türkçe Fragman

Telegram

Anlık mesajlaşma ihtiyacınıza cevap verebilecek olan Telegram uygulaması ücretsiz ama Türkçe dil desteği maalesef yok. Hizmet verdiği platformlar ise Android, iOS ve Windows Phone.

Snapchat

Anlık mesajlaşma ihtiyacınıza cevap verebilecek olan Snapchat uygulaması hem ücretsiz hemde Türkçe dil desteği sunmakta. Hizmet verdiği platformlar ise sadece Android ve iOS.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com