Kategoriler
Teknoloji

Trafikte Sinirlendiren Sesler Artık Güldürecek

R2-D2 İle Sinirlenmeyin!

Ulaşımda herkesi rahatsız eden ses sinyali sorununu kökünden çözen yenilik: R2-D2. İnsanlar arasında bazen ciddi tartışmalara da neden olan korna gibi ses sinyali sorununu çözecek yenilik. Hemen hemen tüm sürücülerin baş belasına çevrilen bir ortak sorun var: Ses sinyalleri. Artık bu sorunu kökünden çözecek bir yenilik bulundu. Öyle ki, arabasına R2-D2 ses sistemi yerleştirerek rahatsız edici olmayan bir ses elde eden Youtuber ulaşımda sürücüleri öfkelendirmek yerine güldürmeyi başardı.

Sponsorlu Bağlantılar

Ülkemizde ses sinyallerini boş yere kullanan bir çok insan var. Hatta bu insanlar o kadar çok kullanıyorlar ki, normalde çok az kullanan insanlar da zorunda kalarak ses sinyallerini kullanır. Amacından farklı olan her yerde duyulan ses sinyalleri bir süre sonra rahatsızlık verir. Buna örnek olarak gösterebiliriz ki, ulaşımda oluşan birçok tartışmaların sebebi ses sinyalleridir. Ses sinyallerinin en çok kullanıldığı an ise trafik ışıklarında sarı ışığın yandığı andır.

Aslında insanların tartışma nedeni ses sinyallerinin çok rahatsız edici olmasıdır. Demek ki, bu rahatsız edici sesi daha hoş bir ses ile ikame edersek bu sorunu da çözmüş oluruz. Mark Rober adlı YouTube kanalında hazırlanan bir videoda sinyal sesini Star Wars’un efsane robotu R2-D2’nin sesi ile ikame ettiler. Bunun sayesinde insanlar yeni ses sinyalini duyunca sinirlenmek yerine gülümsüyorlar. Mark Rober hazırladığı bu ilginç videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

R2-D2 İle Kornaları Komikleştirin

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com