Kategoriler
iOS Özel

Twitter’dan Gif İndirme – iPhone’a GIF Kaydetme

Twitter’dan iPhone’a GIF İndirme (Kaydetme)Yöntemleri

Bir iPhone kullanıcı iseniz o zaman bu kolay adımları Twitter’dan iPhone’a GIF indirmek için size çok yardımcı olacaktır. Bunu yapmak için iki yöntem var. Her iki yöntem de anlaşılması oldukça kolay.

Sponsorlu Bağlantılar

GIFWrapped Uygulaması İle Twitter’dan iPhone’a Gif İndirme

Bu yöntem, Twitter’dan iPhone’a bir GIF kaydetmek için bir üçüncü taraf uygulaması içerir. Dolayısıyla, adımları takip etmeniz ve en sevdiğiniz GIF dosyasını Twitter’dan iPhone’unuza kaydetmeniz yeterlidir.

1 – Twitter hesabınıza giriş yapın.

2 – Şimdi indirmeniz gereken GIF dosyasına gidin. Orada GIF dosyasının yanında bir ok simgesi göreceksiniz. Sadece üzerine dokunun. Böylece GIF dosyasının bağlantısını göreceksiniz. Bu bağlantıyı seçin ve kopyalayın.

3 – Uygulamayı ilk başlattığınızda, bunun dahili tarayıcı olduğunu göreceksiniz. Kopyaladığınız bağlantıyı yalnızca 2. adımda yapıştırmanız gerekir. Ardından Twitter’dan GIF indirmeye başlayacak. Uygulamanın sol üst köşesindeki düğmeye dokunarak indirilen GIF dosyasını kaydedebilirsiniz.

GIFwrapped Uygulaması İndir

Twitter++ Uygulaması İle Twitter’dan iPhone’a Gif İndirme

Twitter’dan iPhone’unuza herhangi bir GIF dosyasını indirmenin ikinci yöntemi Twitter++ uygulaması.

Sponsorlu Bağlantılar

1 – Her şeyden önce iPhone’unuzda Twitter++ uygulamasını indirin. Bu uygulamayı Cydia’dan indirmeniz gerekecek. Cihazınız jailbrake yapılmışsa Cydia’yı iPhone’unuza kolayca yükleyebilir ve ardından Twitter++ uygulamasını yükleyebilirsiniz. Ayrıca telefonunuz jailbreak değilse ve yine de Twitter++ uygulamasını indirmeniz gerekiyorsa üçüncü taraf uygulama mağazasını kullanmak için yılda 9.99 Dolar ödemeniz gerekecektir.

2 – Şimdi iPhone’da Twitter uygulamasını çalıştırın. Twitter hesabınıza giriş yapın ve iPhone’unuza indirmek istediğiniz GIF dosyasına gidin.

3 – Orada 3 yatay nokta göreceksiniz. Üzerine dokunun ve verilen seçeneklerden GIF İndir’i seçin.

4 – İşte bu. GIF dosyası telefonunuza indirilecektir. İndirdiğiniz Gif dosyasını Galeri’de bulabilirsiniz.

Twitter++ Uygulaması İndir

Sponsorlu Bağlantılar

“Twitter’dan Gif İndirme – iPhone’a GIF Kaydetme” için bir yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com