Kategoriler
Soru Cevap

Vodafone 945 Android Telefonun Sesini Nasıl Yükseltebilirim?

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Vodafone 828 smart telefonumun gmail şifresini unuttum bana yardımcı olursanız sevinirim saygılar? [/question]

Bizim cevabımız:

Android işletim sistemli Vodafone 945 akıllı telefonunuzun sesini yükseltmek için size iki farklı uygulama önereceğim. İlk önce size Google Play’de yer alan iki adet uygulama vereceğim. Bu iki uygulama işinize yaramaz ise 2 uygulama daha önereceğim ancak o uygulamaları kullanabilmeniz için cihazınıza root yetkisi vermeniz gerekecek.

Volume+ (Volume Boost)

İlk önce Google Play üzerindeki uygulamaları verelim;

Volume+ (Volume Boost)

Volume+ (Volume Boost) isimli uygulama ile telefonunuzun ses ayarlarını değiştirebilir ve ses seviyesini artırabilirsiniz.

İndirmek için tıklayın: Volume Boost

Music Volume EQ

İkinci uygulama ise Music Volume EQ isimli uygulamadır. Bu uygulama müzik sesinin artırmak için geliştirilse de telefonunuzun sesini de artırmak için kullanabilirsiniz.

Music Volume EQ

İndirmek için tıklayın: Music Volume EQ

Bu iki uygulamanın dışında Louder Volume Hack isimli bir uygulama daha dikkatimi çekti ancak Google Play’de yer almadığı için buradan linkini vermek istemedim. Çünkü virüslü olabilir. Kendiniz Google’da aratarak bu uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

DSP Manager

Root Gerektiren Uygulama 

DSP Manager isimli uygulama ile Android telefonunuzun sesini yükseltebilirsiniz.Uygulama ile sadece cihazın hoparlor sesi değil kulaklık ve bluetooth kulaklık ses ayarlamalarını da yapabiliyorsunuz. Ekolayzer ve daha birçok ayarlama da uygulamada mevcut.Bu uygulamayı da Google üzerinde arama yaparak bulabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com