Kategoriler
İnternet

WhatsApp Profil Resmi Nasıl Değiştirilir?

WhatsApp’da Profil Resminiz Çok Önemli

WhatsApp, insanları kendine takıntılı ve delirmiş duruma getirdi. İnsanlar eğlenmek amacıyla WhatsApp kullanıyorlar. Sadece eğlence için değil aynı zamanda güncel olayları da WhatsApp’dan öğreniyoruz. Sosyal medya insanları diğer insanlara ve markalara bağlarken çok önemli bir rol oynuyor. Bu yüzden WhatsApp kullanan milyarlarca insan var ancak diğer insanlardan ayırt etmek için çok yardımcı olan bir şey var. O da profil resimleri. Resimlerinizden herhangi birini profil resminiz olarak ayarlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ancak bazı insanlar için profil resmini güncellemek veya değiştirmek biraz karışık veya karmaşık olabilir. Ama endişelenmeyin WhatsApp profil resmini değiştirmek çok kolaydır. Sizlere farklı sosyal medya hesaplarında profil resmini adım adım nasıl değiştirebileceğinizi açıklayacağız. WhatsApp’da profil resminizi herhangi bir zorluk çekmeden kolayca değiştirebilirsiniz.

WhatsApp Profil Resmi Değiştirme

1 – Öncelikle WhatsApp hesabınızı açın.

2 – Şimdi WhatsApp Penceresinin sağ üst köşesinde bulunan 3 nokta seçeneğine dokunun.

3 – Karşınıza çıkan seçeneklerden “Ayarlar” seçeneğine dokunun.

4 – Karşınıza WhatsApp hesap ayarlarınız çıkacaktır. Yeni pencerede tekrar profil resminizi dairesel bir şekil ile göreceksiniz ve bu profil resminize dokunun. Böylece profil resminiz büyüyecek ve hemen alt köşesinde de kamera çıkacaktır. Kamera simgesine dokunun.

5 – Whats uygulamanızın profil resminizi değiştirmek için iki seçenek göreceksiniz. Bunlardan biri Galeri diğeri Kamera’dır. Yeni fotoğraf çekmek istiyorsanız o zaman kamera seçeneğine dokunun. Eğer galerinizden bir fotoğraf seçmek istiyorsanız o zaman galeri seçeneğine dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – Sonra WhatsApp sadece kare resimlere izin verdiği için fotoğrafınızı kırpmanız gerekecek. Kırpmayı tamamladıktan sonra Tamam’ı tıkladığınızda fotoğraf hemen WhatsApp profil resmi olarak ayarlanacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com