Kategoriler
Yazılım

Windows 10 Nasıl Kurulur?

Ücretsiz Olarak İndirin

Birkaç gün önce tanıtılan ve ismi ile herkesi şarşırtan Windows 10 ücretsiz olarak indirilmeye hazır. Beta aşamasına bile gelmeden kullanıcıların beğenisine sunulan bu sürümün kullanım dili İngilizce. Ayrıca Windows 10 indirip kurmak isteyenlerin bilgisayarlarının gerekli donanımlara sahip olması gerekir. 32-bit sürümü için gerekli olan donanım 1 GB Ram ve 16 GB HDD. Ama 64-bit Windows 10 sürümü için ise gerekli olan donanımlar 2 GB Ram ve 32 GB depolama alanı. Ayrıca Microsoft hesabınız ile giriş yapmalı ve Windows Insider programına kayıt olunmalı.

Sponsorlu Bağlantılar

Adım Adım Windows 10 Kurulumu

*** Öncelikle kurmak istediğiniz sürümü belirleyin. 32-bit mi yoksa 64 bit mi?

32-bit Windows 10 İndir Download

64-bit Windows 10 İndir Download

*** Buna karar verdikten sonra indirdiğiniz dosyayı Flash Belleğe (USB) yada DVD’ye yazıdırabilirsiniz. Eğer Windows 10 işletim sistemini sahip olduğunuz Windows üzerine kuracaksanız indirdiğiniz dosya içindeki “setup.exe” çalıştırmanız yeterli olacak. Yani herhangi bir yazdırma işlemine gerek kalmayacak.

windows 10 kurulumu

*** Eğer sorunun ihtimalini bile yaşamak istemiyosanız Windows 7 USB/DVD Download Tool programı ile indirdiğiniz Windows 10 dosyasını, USB yada DVD’ye yazdırabilirsiniz.

Windows 7 USB/DVD Download Tool İndir Download

*** Çok az bir müdahale de bulunacağınız bu yeni işletim sisteminde lisans sözleşmesini kabul ettikten sonra kurulum yapılacak ve kurulumdan sonra bilgisayarınız yeniden başlayacak. Artık bilgisayarınızda Windows 10 kullanmaya hazır.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com