Kategoriler
Yazılım

Windows 8.1 İçin Uygulama Geliştirme (Yapma) Programı – Project Siena (Siena Projesi)

Kendi Uygulamanızı Kendiniz Yapın

Microsoft bir ilke imza attı ve artık isteyen herkes Windows 8.1 de kendi uygulamasını kendisi yapacak. Siena Projesi (Project Siena) olarak isimlendirilen bu projede hiçbir kodlama bilginiz olmasa dahi Windows 8.1 için sevdiğiniz bir uygulama hazırlayabileceksiniz.

Project Siena (Siena Projesi) Nedir?

Windows 8.1 için özel uygulamaları yaygınlaştırmaya çalışan Microsoft bu amaç uğruna yaptığı yatırımlara devam ediyor. Bunlardan sonuncusu, belki de en iyisi olan Project Siena (Siena Projesi) adı verilen uygulamanın beta versiyonu Windows 8.1 kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Uygulama ile hiç bir kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan kendi Windows 8.1 uygulamanızı geliştirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Project Siena - Sienna Projesi

Özellikle yemek tarifleri, menü, liste, kitap veya dergi gibi döküman ağırlıklı olan uygulamalar için tasarlanan Project Sienna işlemci türü farketmeksizin (ARM, x86 veya x64) Windows 8.1 e sahip tüm tablet veya bilgisayarlara indirilebilir. Şaşırtıcı olan ise Microsoft’un bu yazılımı kullanıcılarına ücretsiz olarak sunması. Uygulamanın yakın zamanda beta test aşamasını bitireceği ve kararlı sürümü ile daha çok kullanıcıya hitap edeceği tahmin ediliyor. Şuan için Project Sienna ile geliştirilen uygulamaların da kendisi gibi sadece Windows 8.1 üzerinde çalıştığını belirtmekte fayda var, ancak yakın zamanda Windows Phone 8 için de destek vermesi beklenen uygulamaya ulaşmak için tıklayın.

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com