Kategoriler
Mobil

Windows 8 İşletim Sistemli Tablet – Casper VIA T2 Özellikleri ve Fiyatı

Casper’dan Windows 8’li Tablet

Casper tablet ve akıllı telefon denince akla ilk gelen Android işletim sistemi gelmektedir. Ama Casper bu kez bu geleneğinden vazgeçti. Çünkü Windows 8 işletim sistemli bir tablet üretti. Ekranı ise 10 inç büyüklüğünde. Casper VIA T2 model bu tabletin fiyatı ise şimdilik 995 TL.

Sponsorlu Bağlantılar

Casper VIA T2 Özellikleri ve Fiyatı

Casper, mobil cihaz alanındaki ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Son dönemde piyasaya sunduğu Android işletim sistemine sahip tablet bilgisayar ve akıllı telefonları ile dikkat çeken teknoloji şirketi, bu kez de Windows 8 işletim sistemine sahip 10 inçlik tableti VIA T2’yi tanıttı. Windows 8’li Casper VIA T2, 10 inçlik ekrana sahip. Ekranının kullanıcısına sunduğu çözünürlük değeri 1280 x 800piksel olan tabletin Celeron N2805 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemci, çift çekirdekli, Bay Trail-M tabanlı ve 1.4GHz saat hızında çalışıyor.

Casper VIA T2 özellikleri fiyatı

Casper VIA T2’nin Intel HD grafik birimi ve 2GB RAM’inin yanı sıra 64GB depolama kapasitesi bulunuyor. Ayrıca tablet bilgisayar ince tasarımıyla da dikkat çekiyor: 9,9mm kalınlığında. Cihaz ile birlikte Microsoft Office Home and Student 2013 paketi hediye olarak veriliyor. Sahip olduğu donanım özelliklerine bakıldığında Casper’ın Windows 8’li tabletinin orta seviye bir ürün olduğu belirtilebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com