Kategoriler
Oyun

Yeni Nesil Oyun Konsolu – Xbox One S Özellikleri ve Fiyatı

Microsoft’un Yeni Oyun Konsolu

Oyun konsollarındaki rekabet yeni bir boyuta taşındı. Görüntü kalitesi anlamında yeni bir boyuta geçen konsollarda ilk adımı Microsoft attı. En son çıkardığı Xbox One oyun konsolunu daha geliştiren Microsoft, Xbox One S isminde yeni oyun konsolunu tanıttı ve hemen satışa sundu. E3 2016 etkinliğinde tanıttığı bu oyun konsolu birçok yeni özelliğe sahip. Gelin bu özelliklere bakalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Xbox One S Donanım Özellikleri

İlk göze çarpan özellik boyutları oluyor. Xbox One konsolundan %40 daha küçük boyuta sahip bu konsolun göze çarpan bir diğer özelliği ise görüntü kalitesi. Artık oyunları HDR ve 4K kalitesinde oynayabileceğiz. Depolama alanı olarak ise 500 GB, 1 TB ve 2 TB boyutlarına sahip 3 farklı sürüm ile geliyor.

Bu konsol hem dikey hemde yatay olarak kullanılabiliyor. Konsolun beyaz tasarımı ise çok hoş olmuş. Xbox One S’deki bir diğer farklılık ise Xbox One konsolundaki büyük adaptörün olmaması. Artık Xbox One S içinde entegre edilmiş bir güç kaynağı mevcut.

Microsoft, Xbox One S konsolu ile Windows 10 cihazlar arasında kolay bağlantı kurulabilmesi için Bluetooth özelliği de eklemiş. Konsol Kinect desteği de sunmakta.

Yeni Nesil Oyun Konsolu - Xbox One S Özellikleri ve Fiyatı

Xbox One S Türkiye Fiyatı

500 GB boyutundaki Xbox One S konsol 299 Dolar, 1 TB boyutundaki Xbox One S 349 Dolar ve 2 TB boyutundaki Xbox One S ise 399 Dolar.

Sponsorlu Bağlantılar

Şu an için ülkemizde sadece 2 TB boyutundaki Xbox One S satışa sunulmuş durumda ve fiyatı 1.899 TL.

Yeni Nesil Oyun Konsolu - Xbox One S Özellikleri ve Fiyatı-2

Kendi Oyun Kolunuzu Kendiniz Oluşturun

Online site üzerinden XBox kontrolcüsünü istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyoruz. Yani butonlar, gövde, joyistikler gibi her bölümü kendinize göre renklerini değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca lazer özelliği ile bu oyun kolu üzerine istediğiniz yazıyı da yazdırabilirsiniz. Ardında bu oyun kolunu sipariş veriyorsunuz ve size geliyor. Yani size ait özel bir XBox One S oyun kolu oluyor.

Xbox One S Tanıtım Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com