Kategoriler
Yazılım

Yerli Antivirüs Programı – Dev Secure

Yerli Geliştiricilerden Antivirüs Programı

Dev Secure programı Türk mühendisleri tarafından geliştirilen bir antivirüs programıdır. Süre sınırlaması olmadan kullanabileceğiniz bu program otomatik olarak güncellenmekte. Ayrıca USB gibi dış aygıtlara karşı da güvenliğinizi sağlar. Bilgisayar kullanıcılarının bir diğer sorunu olan reklam virüslerine karşı da güvenliği sağlayan bir program.

Sponsorlu Bağlantılar

Dev Secure Özellikleri

Dev Secure isimli program bir virüs tespit ettiğinde anında müdahale etmekte. Çünkü hem virüslere hemde kötü amaçlı yazılımlara karşı gerçek zamanlı koruma sağlamakta. Eğer bilgisayarınıza flash bellek, hafıza kartı, CD, DVD gibi dış aygıtlarla bağlantı kurarsanız program güvenlik kalkanı ile gerçek zamanlı olarak bu aygıtları denetler ve herhangi bir tehlike anında müdahale eder.

yerli-antivirus-programi-dev-secure-indir

Programın bir diğer önemli görevi ise şu; bilgisayarınızı açarken açılışta gizli bir şekilde çalışan casus yazılımları tespit eder ve önler.

Bilgisayarınıza bir CD yada DVD taktığınızda eğer bir virüs, zararlı yazılım v.b. tespit ederse CD/DVD diski hemen çıkartır. Program otomatik güncellendiği gibi el ile de güncellenmekte.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com