Kategoriler
Android Özel

Android İçin En İyi Hızlandırma Uygulamaları

Android Akıllı Telefon ve Tableti Hızlandırma

En üst seviye akıllı telefonlarda ve tabletlerde pek ihtiyaç duyulmasa da özellikle giriş ve orta seviyeli akıllı telefon ve tabletler kullanıldıktan kısa bir süre sonra yavaşlamaya başlıyorlar. Bu nedenler birçok cihaz sahibi yeni bir cihaz satın aldığında öncelikle yavaşlamasına engel olacak uygulamaları cihazlarına yüklüyorlar. Eğer sizinde giriş veya orta seviyeli bir akıllı telefonunuz yada tabletiniz varsa ve bu cihazınız yavaş ise cihazınızı hızlandırmak mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

Google Play Store’da bu sorunla ilgili onlarca uygulama bulabilirsiniz. Fakat doğru uygulamayı bulmak bilmeyen için çok zordur. Doğru uygulamayı bularak Android cihazınızdan gereksiz dosyaları silebilir, arka planda çalışan uygulamaları kapatmak yada uyutmak gibi işlemlerle telefonunuzu hızlandırabilir ve dolayısıyla performansını artırabilirsiniz.

Android Hızlandırma Uygulamaları

android hızlandırma uygulamaları

HTC Boost+

Akıllı telefon üreticisi olan HTC tarafından geliştirilen bu uygulama ile Android cihazınızdaki gereksiz dosyaları silebilir ve önbelleği temizleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama kilitleme özelliği ile de küçük çaplı bir güvenlik hizmeti sunmakta.

Android İçin HTC Boost+ İndir

CCleaner

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda yakaladığı başarıdan sonra mobil platformda da yine başarılı olan bu uygulama ile Android cihazınızı gereksiz dosyalardan temizleyebilirsiniz. Diğer yandan arama kayıtlarını, mesaj iletilerini, uygulama önbelleğini, tarayıcı geçmişini v.b. silebilir ve böylece Android telefonunuzu ve tabletinizi hızlandırabilirsiniz.

Android İçin CCleaner İndir

Power Clean

Bir diğer ücretsiz uygulama ise Power Clean isimli bu uygulama bu alanda popüler olmaya başlayan bir uygulama. Android telefonunuzun ve tabletinizin önbelleğini temizleyip gereksiz dosyalardan sizi kurtaracak bir uygulama. Üstelik web tarayıcınızın geçmişini de temizleyerek hızınızı artırabilmektesiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Power Clean İndir

Greenify

Bu uygulama Android cihazınızın arka planında çalışan uygulamaları uyutmanızı sağlamakta. Widget özelliğine de sahip bu uygulama ile isterseniz toplu olarak arka planda çalışan uygulamaları kapatabilirsiniz. Böylece hem şarjınızın bitmesini engellemiş olursunuz hemde Android cihazınız yavaşlamaz.

Android İçin Greenify İndir

Cooler Master

Android cihazınız ısındığı zaman fazla enerji tüketir ve cihazınız yavaşlar. Özellikle giriş ve orta seviyeli telefonlarda yaşanan bu sorundan kurtulmak için bu uygulamayı deneyin. Bu uygulama, Android cihazınız kritik ısıya ulaştığında buna neden olan uygulamaları kapatır. Böylece Android telefonunuz veya tabletiniz yavaşlamaz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com