Kategoriler
Ne & Nasıl

PS4 Sıfırlama Nasıl Yapılır?

PlayStation 4 Yavaşladı, Ne Yapmalıyım?

Her teknolojik ürünler gibi oyun konsollarından olan PlayStation 4 konsolu da kullanıldıkça yavaşlamaktadır. Dolayısıyla akıllı telefon veya tabletlerde olduğu gibi satın aldığınız ilk hale yani fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğiniz var. Bir PlayStation 4 bir takım nedenlerden dolayı maalesef yavaşlamakta. Diğer bir değişle performansı düşmektedir. Ama bu sorunu düzeltmenin yani PlayStation 4’ü hızlandırmanın bir yolu tabi ki var. O da fabrika ayarlarına sıfırlamak.

Sponsorlu Bağlantılar

PlayStation 4 Fabrika Ayarlarına Döndürme

1 – Öncelikle PlayStation 4 cihazınızı açın ve menüden “Ayarlar > PSN” yolunu izleyin ve buradan “Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir” seçeneğini pasif yapın. Bunu yaptıktan sonra PlayStation 4 cihazınız yeniden başlarsa açılmasını bekleyin.

2 – Sonrasında “Ayarlar > Sıfırlama > PS4 Sistemini Sıfırla” yolunu izleyerek konsolunuzu sıfırlayın. Ama bu bölümde size Tam Sıfırlama ve Hızlı Sıfırlama şeklinde 2 seçenek sunulacak. Sizin Tam Sıfırlama seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Tam sıfırlama işleminde PlayStation 4 konsolunuzda yer alan bütün oyun, içerik ve ayarlarınızın silineceğini unutmayın.

PlayStation 4 nasıl sıfırlanır

Tam sıfırlamadan sonra sıfırlama işlemi bitene kadar bekleyin. Çünkü bu işlem ortalama 1 saat gibi uzun sürmektedir.  Sıfırlamadan sonra konsol yeniden başlatılacaktır. Sıfırlama işlemi bittikten sonra kurulum ayarlarınızı yapmayı unutmayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com