Kategoriler
İnternet Özel

Mobil için En İyi Facebook Alternatifleri

Mobil için En İyi Facebook Alternatifleri

Mobil için en iyi Facebook alternatifleri arıyorsanız vereceğimiz uygulamaları mutlaka deneyin. Facebook’u sildikten sonra sevdiklerinizle birlikte nasıl bağlantı kuracağınızı merak ediyorsanız endişelenmeyin. Mobil için en iyi 10 Facebook alternatifini listeledik. Böylece düşüncelerinizi ifade etmek, videoları paylaşmak ve sonsuz tangoya sorunsuz bir şekilde dahil olmak için kolayca daha iyi bir seçenek seçebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook’un 70 milyonun kişisel verilerini satan raporları internette dolaştığından beri birçok kullanıcı verilerinin güvenliği konusunda son derece endişeli. Bu sansasyonel haberler uykunuzu kaçırıyorsa ve artık Facebook kullanmamayı planlıyorsanız iPhone ve iPad için en iyi Facebook alternatiflerini deneyin. Mesajlaşmaya daha çok yöneldiyseniz, akıllı mesajlaşma uygulamasına gidebilirsiniz. Yalnız hayatın için bir eş arayışı içindeysenizsize yardım etmek için bir kaç en iyi arkadaşlık uygulamasını deneyebilirsiniz. Ve bunun gibi birçok uygulama.

Facebook Benzeri Sosyal Ağ Uygulamaları

Mobil için En İyi Facebook Alternatifleri

Twitter

Twitter her zaman birinci sınıf bir sosyal ağ uygulaması olmuştur. Bu uygulamanın en iyi yönlerinden birisi rahatsızlığı uzak tutmak için sürdürdüğü çaba. Arkadaşlarınız, sevdikleriniz ve takipçilerinizle birlikte kalmak için kalmak istediğiniz her türlü özelliğe sahiptir. Video izleyebilir ve arkadaşlarınıza hızlı mesajlar gönderebilirsiniz. Emrinde eğlenceli ve sevecen tonlarca emojiyi ve GIF ile duygularınızı ifade etmek için asla seçeneksiz kalmazsınız. Hesabınıza ek bir koruma sağlamak için iki adımlı doğrulamayı etkinleştirme seçeneği de vardır. Gece modunda rahatça tweetlere göz atmak için Gece Modundan en üst düzeyde faydalanabilirsiniz. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Snapchat

Tasarım kusuruyla ilgili son zamanlardaki yaşanan kargaşaya rağmen Snapchat, milyonlarca kullanıcının ilgisini çekiyor. Uygulama, duygularınızın tüm renklerini ifade etmenizi sağlamak için birçok heyecan verici özelliklere sahip. Çok çeşitli komik şeyler kullanarak fotoğraflarınızı süsleyebilirsiniz. Ayrıca video çekmenize ve onları en iyi şekilde beğenmenize olanak tanır. Trend olan videoları ve sansasyonel hikayeleri de keşfedebileceksiniz. Coğrafi filtreleri son derece popüler. Instagram’a ulaşan yeni özelliklerin çoğuna bakarsanız onlar, Snapchat’ın bir kopyasıdır. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Telegram Messenger

Telegram Messenger, kullanıcı arayüzü ve özgürce iletişim kurmanızı sağlayan bir dizi harika özelliğe sahip. 30.000 üyeye kadar grup sohbetleri oluşturmanızı sağlar. Büyük videoları, herhangi bir türdeki belgeleri (.DOC, .MP3, .ZIP, vb.) kolayca paylaşabilirsiniz. Belirli görevler için botlar da kurabilirsiniz. Sohbet geçmişiniz Telgraf bulutunda güvenli bir şekilde saklanır. Bu sohbetleriniz ise en üst düzeyde korunur. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Viber Messenger

WhatsApp’tan sonra Viber, 900 milyondan fazla aktif kullanıcıyla dünyadaki en sevilen mesajlaşma uygulamasıdır. Sesli aramalar, görüntülü aramalar yapabilir, mesajlar gönderebilir ve konuşmalarınızı canlandıracak komik GIF’lerin ve emojilerin devasa koleksiyonlarından en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Birisine yanlışlıkla bir mesaj gönderirseniz bunu da silebilirsiniz. 250 katılımcıya kadar gruplar oluşturmanızı sağlar. Uygulama, tüm iletilerinizi ve çağrılarınızı uçtan uca şifrelemeyle korur. Daha da iyisi doğru kişiyle konuştuğunuzdan emin olmak için kişileri doğrulayabilirsiniz. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Skype

Basitçe söylemek gerekirse Skype tüm platformlarda en iyi görüntülü arama uygulamasıdır. Uygulama, 25 kişiye kadar grup görüntülü görüşme sağlar. Mükemmel HD video kalitesi ile hoş bir görüntülü görüşme deneyimi sunar. Özel bir grup sohbeti oluşturabilir ve arkadaşlarınızla bağlantıda kalmak için 300 kişi ekleyebilirsiniz. Büyüleyici çekimler, çarpıcı videolar ve komik ifadelerin yanı sıra emojileri paylaşabileceksiniz. Ayrıca cep telefonlarını ve sabit hatları çok düşük bir hızda aramanızı sağlar. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Google Hangouts

Google Hangouts, en çok tanınan sosyal ağ uygulamalarından biridir. Uygulama hem video hem de sesli arama yapmanızı sağlar. Mesajlaşmanızı hızlandırmak için animasyonlu GIF’ler, çıkartmalar, emojiler gibi devasa koleksiyonlar da vardır. Google Hangouts, 150 kişiye kadar grup sohbetini destekler. En fazla 10 arkadaşla grup görüntülü görüşmesine izin verir. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Diğer Facebook Alternatifleri

Signal – Private Messenger; Mesajlaşma zamanınızı canlandırmak için tasarlanan çok etkileyici bir uygulama. Bu uygulamanın en önemli özelliği kişisel mesajlarınıza temel gizliliği sunma yeteneğidir. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Tinder; Yeni insanlarla tanışıp kendinize eş bulabileceğiniz bir uygulama. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Woo; En beğenilen randevu uygulamalarından biri ve sevimli bir kişiyle karışmak isteyenlere iyi bir seçenektir. Android ve iOS için indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com