Kategoriler
Mobil

LG Stylo Serisi Telefonlar Özellikleri ve Fiyatları

LG Stylo Serisi Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon ve tablet pazarında büyük bir rekabet yaşanmakta. Her üretici kendine has serilerle insanların dikkatlerini çekmeye çalışıyorlar. Bu akıllı telefon serilerinden birisi de LG Stylo serisi. LG Stylo serisi olarak bazı modeller ve bundan sonra da büyük ihtimalle çıkacaktır. Bizler şimdiye kadar çıkarmış olduğu LG Stylo serisi modellerini sizler için bir araya getirdik. Ayrıca modeller hakkında kısa bilgi vereceğiz. Detaylı bilgi için ilgili modelin ya da resmin üzerine tıklayın/dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

LG Stylo 3 Plus Özellikleri ve Fiyatı

LG Stylo 3 Plus

2017 yılının Mayıs ayında tanıtılan LG Stylo 3 Plus akıllı telefon 150 gram ağırlığında, 7.4 mm kalınlığında. Android 7.0 işletim sistemi ile gelen model 32 GB depolama alanına sahip ve bu alan microSD kart ile artırılabiliyor. LG Stylo 3 Plus, 5.7 inç ekrana, 13 MP arka kameraya, 2 GB Ram’e ve 3080 mAh bataryaya sahip. Ayrıca parmak izi okuyucu, ivmeölçer, pusula, microUSB 2.0, A-GPS, Bluetooth 4.2 gibi özelliklere de sahip.


LG Stylo 2 Özellikleri ve Fiyatı

LG Stylo 2

2016 yılının Nisan ayında tanıtılan LG Stylo 2 akıllı telefon 145 gram ağırlığında, 7.4 mm kalınlığında. Android 6.0 işletim sistemi ile gelen model 16 GB depolama alanına sahip ve bu alan microSD kart ile artırılabiliyor. LG Stylo 2, 5.7 inç ekrana, 13 MP arka kameraya, 2 GB Ram’e ve 3000 mAh bataryaya sahip. Ayrıca microUSB 2.0, Bluetooth 4.1, ivmeölçer, A-GPS gibi özelliklere de sahip.


LG G Stylo Özellikleri ve Fiyatı

LG G Stylo

2015 yılının Mayıs ayında tanıtılan LG G Stylo akıllı telefon 166 gram ağırlığında, 9.4 mm kalınlığında. Android 5.0 işletim sistemi ile gelen model 8 GB depolama alanına sahip ve bu alan microSD kart ile artırılabiliyor. LG G Stylo, 5.7 inç ekrana, 8 MP arka kameraya, 1 GB Ram’e ve 3000 mAh bataryaya sahip. microUSB, Bluetooth 4.1, A-GPS, ivmeölçer gibi özelliklere de sahip.


Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com