Kategoriler
iOS Özel

iPhone İçin En İyi FaceTime Alternatifleri

iPhone İçin En İyi FaceTime Alternatifleri

iPhone için en iyi FaceTime alternatifleri arayışı içerisinde iseniz yazımızı okumaya devam edin. Daha başarılı bir görüntülü görüşme uygulaması ister misiniz? Video görüşme deneyiminizi zenginleştirmek için iPhone ve iPad için en iyi FaceTime alternatifleri yazımıza göz atın. FaceTime, cihazlar için her zaman en sevilen video arama uygulaması olmuştur. Ancak uygulama büyük ölçüde yeni özelliklerin eksikliği nedeniyle cazibesini kaybetti gibi görünüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Skype ve Viber gibi uzun zamandır sahip olduğu rakiplerin çoğu son derece etkileyici özelliklere sahipken Apple’ın görüntülü arama uygulaması son zamanlarda pek de önemli bir gelişme göstermedi. Eğer hayal kırıklığına uğruyorsanız iPhone ve iPad için en iyi FaceTime alternatifleri dizimize göz atın. iOS için tüm bu üst düzey görüntülü arama uygulamaları çapraz platform desteği sunar. Ücretsiz arama yapmanıza izin vermenin yanı sıra bu uygulamaların çoğu metin mesajlarını, fotoğrafları ve videoları kullanarak iletişim kurmanıza da olanak tanır.

En İyi FaceTime Alternatifleri

iPhone İçin En İyi FaceTime Alternatifleri

WhatsApp

Dünyanın en çok sevilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, en iyi görüntülü görüşme deneyimi sunar. Başka bir ülkede yaşıyor olsalar bile iletişimde kalmak için WhatsApp Calling’i kullanabilir ve arkadaşlarınız ve ailenizle sohbet edebilirsiniz. Uluslararası olarak mesaj göndermek için ekstra ücret ödemek zorunda kalmayacaksınız. Uygulama, 24 saat sonra otomatik olarak sona eren geçici durumu ayarlamanızı da sağlar. Ayrıca gönderilen mesajları silebilir ve canlı GIF’leri kullanarak mesajlaşmayı hızlandırabilirsiniz. Daha da iyisi, WhatsApp Arapça, Bengalce, Danca, Felemenkçe, Fince, Fransızca, Almanca, Hintçe gibi bir dizi uluslararası dili destekliyor ve böylece herhangi bir engel olmadan iletişim kurabiliyorsunuz.

Ücretsiz WhatsApp İndir

Skype

Sesli ve görüntülü görüşmelerde Skype her zaman işinin en iyisi olmuştur. Belki de gruplar için en iyi görüntülü görüşme uygulaması. Arkadaşlarınızı kolayca ekleyebilir ve sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Uygulama, sevdiklerinizle bağlantıda kalmanızı sağlamak için ücretsiz video ve sesli arama yapmanızı sağlar. Skype ile dünya çapındaki cep telefonlarına ve sabit hatlara düşük arama oranları sunar.

Arama yapmanın yanı sıra fotoğraflar, videolar, sesli mesajlar, ifadeler, emojiler gönderebilirsiniz. Ayrıca kişilerinizden gelen herhangi bir mesaja tepki vermenizi de sağlar. Dahası Skype gününüzden Öne Çıkanlar göndermenizi sağlar. Komik ifadeler kullanın ya da takipçilerinize 7 gün boyunca açık kalan önemli noktalar hakkında özel bir mesaj gönderin.

Sponsorlu Bağlantılar

Ücretsiz Skype İndir

Google Duo

Facebook Messenger ve Skype’ın üstünlüğüne meydan okuyacak bir uygulama seçecek iseniz Google Duo’yu seçmek en isabetli uygulama olur. Bu görüntülü arama uygulamasının arama devinden bu kadar yüksek oranda puan almamın başlıca nedeni birinci sınıf video kalitesidir. Kullanıcı arayüzü oldukça düzgün ve özellikleri kullanımı kolay. Bu uygulamada en sevilen tek özellik “Knock Knock” özelliği.

Ücretsiz Google Duo İndir

Tango

Tango, ilk bakışta endişe duyulan bir uygulama görünse de alternatifler arasına girecek kadar iyi. Yüksek kaliteli video ile videonuzun harika bir deneyim olmasını sağlar. Dünyanın her yerinde sesli ve görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Ayrıca uygulama metin mesajları, fotoğraflar ve videolar göndermenizi de sağlar. Eğlenceli çıkartmaları kullanarak mesajlaşma zamanınızı renklendirebilirsiniz. Dahası, dünyanın dört bir yanındaki benzer kişilerle iletişime geçip görüntülü sohbetler yapın.

Ücretsiz Tango İndir

Hangouts

Hangouts uygulamanız olduğunda uzun mesaj yazarak parmaklarınıza işkence yapmayı bırakın. Hangouts durum güncellemeleri, fotoğraflar, haritalar, emoji etiketleri ve animasyonlu GIF’lerin özellikleriyle oldukça iyi. Profesyonel arkadaşlarınızla birlikte sevdiklerinizi bir arada tutmak için 100 arkadaşa kadar uzanan bir grup sohbet listesi var. Herhangi bir konuşma, 10 arkadaşa kadar ücretsiz grup görüntülü görüşmesine dönüştürülebilir. Haritalar entegrasyonu ile mevcut konumunuzu herhangi bir sohbete de paylaşabilirsiniz. Ücretsiz olarak dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantıda kalabilirsiniz.

Ücretsiz Hangouts İndir

Facebook Messenger

Facebook Messenger tüm platformlarda en iyi mesajlaşma uygulamasıdır diyebiliriz. Karşılıklarını önüne koyan şey özelliklerin bolluğunun kullanılabilirliğidir. Ses, görüntülü görüşme yapmanıza izin vermenin yanı sıra uygulama aynı zamanda para göndermenize de olanak tanıyor. Arkadaşlarınızla sohbet ederken şarkılara anında erişip şarkı söylemek için Apple Music chatbot’u kullanın. Ayrıca anlık video gönderebilir ve anında oyunlar oynayabilirsiniz. Grup sohbetleri tüm gruba aynı anda mesaj gönderebildiğiniz için eğlenceli ve kullanımı kolaydır. Duygularınızı istediğiniz gibi ifade etmek için tonlarca farklı emojiyi en iyi şekilde kullanın.

Ücretsiz Facebook Messenger İndir

imo

Popülerlik söz konusu olduğunda imo uygulaması WhatsApp, Facebook Messenger ve hatta Viber ile eşleşemez. Ancak işlevsellik ve iletişimin vazgeçilmez bileşenleri olarak bilinen gerekli özellikler hakkında konuşursanız imo uygulama, tüm cephelerde göreve hazır olacak şekilde tasarlanmıştır. Görüntülü arama özelliği hakkında konuşmak konusunda oldukça iyi diyebiliriz. Video kalitesi çok güzel ve kullanımı kolay bir arayüz. Ek olarak eğlenceli bir sohbet edeceğinizden emin olmak için mesaj, fotoğraf ve video göndermenizi sağlar.

Sponsorlu Bağlantılar

NOT: MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

WeChat

Arkadaşlarınız ve ailenizle ücretsiz sohbet etmek istediğinizde tercih edeceğiniz uygulama olabilir. Yüksek video kalitesinden ödün vermeden dünyanın her yerine yüksek kaliteli ücretsiz görüşme yapabilirsiniz. 500’den fazla kişi ile sohbet etmek, video, fotoğraf ve görüntü paylaşmak v.b. Sohbet ederken duygularınızı ifade etmek için komik, hareketli etiketler için çok sayıda seçenek var. 20 farklı dil ile destekleniyor ve mesajları herhangi bir dile çevirebilirsiniz.

Ücretsiz WeChat İndir

Viber Messenger

900 milyondan fazla kullanıcısı olan Viber, en popüler mesajlaşma uygulamalarından birisi. İstediğiniz özgürlükle iletişim kurmanızı sağlamak için video ve sesli arama dahil tüm özelliklerle dolu. HD ses kalitesi sayesinde bu uygulama ile her zaman görüntülü görüşme yapmaktan keyif alacaksınız. Ayrıca anı 30 saniyelik videolar yakalayabilir ve arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Uygulamaya 250 katılımcıya kadar gruplar oluşturmanızı sağlar. Sohbetleri gizleme ve daha sonra bir PIN ile onlara erişme seçeneği de var. Gelişmiş gizlilik için tüm iletilerinizi ve çağrılarınızı uçtan uca şifrelemeyle korur.

Ücretsiz Viber Messenger İndir

Hike Messenger

Hike Messenger oldukça akıllı bir uygulama. Kullanışlı bir görüntülü arama özelliği sağlamanın yanı sıra mesajlaşmayı sevenler için bir nimet olabilir. 15.000’den fazla harika çıkartma içeren büyük kütüphane konuşmanızı canlandırmak için hazırlandı. 1000 üyeye kadar gruplar oluşturabilir ve hepsiyle bağlantıda kalabilirsiniz. Sohbetleri gizlemenize ve şifreyle gizlice erişmenize izin veren gizli bir mod var. 11 renkli tema ile farklı duygularınızı ideal şekilde karşılamak için konuşmanızın görünümünü değiştirebilirsiniz. Son olarak gece sohbet etmek için bir de gece modu var.

Ücretsiz Hike Messenger İndir

Favori Uygulamanız Hangisi?

İhtiyaçlarınızı mükemmel bir şekilde karşılayan ve video görüşmenizde daha fazla keyif veren uygulamayı seçip lütfen yorum bölümünden bize bildirin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com