Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçin En İyi Görüntülü (Video) Sohbet Uygulamaları

iPhone ve iPad İçin En İyi Görüntülü (Video) Sohbet Uygulamaları

iPhone ve iPad için en iyi görüntülü (video) sohbet uygulamaları arıyorsanız önereceğimiz uygulamaları mutlaka değerlendirin. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle mutlak özgürlükle görüntülü görüşme yapabilmeniz için iPhone ve iPad için en iyi görüntülü sohbet uygulamalarının bu listesini hazırladık. Bugün arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle ücretsiz görüntülü görüşme yapmanıza izin veren pek çok uygulama var. Gerçekten de görüntülü görüşmeyi yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. iOS için en zarif görüntülü sohbet uygulamalarından bazılarını keşfetmek istiyorsanız hangisinin üstün kaliteye sahip olduğunu deneyimleyebilir veya kontrol edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS İçin En İyi Görüntülü (Video) Sohbet Uygulamaları

iPhone ve iPad İçin En İyi Görüntülü (Video) Sohbet Uygulamaları

Google Duo

Google Duo’nun bu özel listeye girmek için çok uğraşması gerekmedi. Onu ayrı kılan şey videonuzu mutlak eğlenceli hale getirme yeteneğidir. Görüntülü görüşme kalitesini görmek sizi şaşırtacak. Diğer rakiplerin çoğu internet bağlantısına en iyi şekilde cevap verebilmek için çağrı sırasında sabit kalmaya devam ederken zayıf internet bağlantınız olduğunda bile kalitesi çok fazla düşmez. Daha da iyisi sadece bir dokunuşla mobil internetten Wi-Fi’ye geçmenizi sağlar. Gelen çağrıların video önizlemesini sağlayan “Knock Knock” adlı ilginç bir özelliğe de sahip.

Ücretsiz İndir

Facebook Messenger

Milyonlarca kullanıcı ile Facebook Messenger en çok kullanılan uygulamalardan biri. Harika bir görüntülü arama deneyimi sunar. Facebook arkadaşlarınızla görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Aramanın kalitesi oldukça iyi. Bu mesajlaşma uygulamasının diğer heyecan verici özellikleri Anında Video, Anında Oyunlar, Gizli Konuşma ve daha fazlası. Görüntülü görüşmeyi son derece kullanışlı hale getirmek için bir uygulama arıyorsanız Messenger uygun bir seçenek.

Ücretsiz İndir

WhatsApp

WhatsApp dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından sevilen en popüler mesajlaşma uygulamasıdır. Şimdi aynı zamanda arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle görüntülü görüşme yapmanızı da sağlıyor. Görüntülü görüşmenin kalitesiyle ilgili olarak WhatsApp’ı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bununla ilgili en ilginç şey ise 2G/3G’de bile diğer birçok uygulamadan daha iyi bir çağrı sunmasıdır.

Ücretsiz İndir

Viber

Özellikler ve kullanıcı deneyimi ile ilgili olarak Viber uzun bir üst sınıf mesajlaşma uygulaması olmuştur. WhatsApp ve Facebook Messenger gibi zarif görünmese de muhteşem bir iş yapmak için gereken her şeye sahip. Arkadaşlarınızla kolaylıkla görüntülü görüşme yapmanızı sağlar. Görüntülü sohbetin kalitesi tatmin edici. Arkadaşlarınızla rahatça iletişim kurabilmeniz için diğer birkaç önemli özellik sayesinde iOS cihazınızda FaceTime ile ara vermeye karar verdiğinizde Viber şık bir alternatif olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Ücretsiz İndir

JusTalk

JusTalk, pek bilinmemesi görüntülü görüşme için onlarla rekabet edemeyeceği anlamına gelmez. Basit kullanıcı arayüzü ve güvenilir görüntülü görüşme etkileyici. Temalar seçebilir, karalamalar oluşturabilir ve hatta en sevdiğiniz zil seslerini ekleyebilirsiniz. Tüm verilerinizi gereken güvenliği sağlamak için şifreliyor.

Ücretsiz İndir

WeChat

WeChat, Çin’de çok popüler bir mesajlaşma uygulaması. Yüksek kaliteli görüntülü görüşme sağlıyor. Kullanıcıların 500 kişiye kadar grup sohbeti oluşturmalarına izin veriyor. Yaygın olarak WhatsApp’ın en iyi rakiplerinden biri olarak kabul edilir. Video zamanınızı arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle geçirmek için tamamen güvenilir.

Ücretsiz İndir

Nimbuzz Messenger

Nimbuzz Messenger’ın görüntülü sohbet özelliği birinci sınıf kalitede. Bu düzgün uygulamayı kullanarak arkadaşlarınızla uzun sohbet etmekten keyif alacaksınız. Facebook, Gtalk, Yahoo! Messenger v.b. yanı sıra Nimbuzz da kullanacağınız uygulamalardan birisi.

Ücretsiz İndir

Tango

iPhone’da Skype’tan sonra akla gelen ilk görüntülü sohbet alternatiflerinden biriydi. Skype’a ciddi bir alternatif olarak Tango geride kaldı. Hala da öyle. Tango, iPhone’da iyi çalışıyor ve Android sürümü de mevcut. Böylece arkadaşlarınıza diğer akıllı telefonlarda da video görüşmeleri yapabilirsiniz.

Ücretsiz İndir

Skype

Skype zaman zaman sıkıntı çekiyor ve güncellemelere rağmen hataları var. Ancak Skype, görüntülü görüşme yapmak isteyen birçok kişi için belki de ilk uygulama. iOS platformunun yanı sıra Android, Mac, PC, Windows Phone v.b. platformlarda çalıştığı için hala insanlar arasında en üst noktayı koruyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Ücretsiz İndir

Seçiminiz Nedir?

Mutlak özgürlükle iletişim kurmanıza izin verdiğinden tüm bu uygulamalar etkileyici. Kişisel ilginize bağlı olarak sizi en çok heyecanlandıran uygulamayı seçebilirsiniz. Bu uygulamalardan hangisinin sizin bakış açınızdan göze çarptığını bize bildirebilirsiniz. Ayrıca bu tür özel listeler için bizi takip etmeye devam edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com