Kategoriler
Mobil Özel

En İyi Akıllı Saatler – 2018

En İyi Akıllı Saatler – 2018

En iyi akıllı saatler yazımızda sizlere 2018 yılında kullanabileceğiniz en iyi akıllı saat modellerini aktaracağız. Akıllı telefonlar gibi artık akıllı saatler de popüler oldu. Zira akıllı telefondan gelen arama, mesaj v.b. işlemleri akıllı saatinizden yapabiliyorsunuz. Bunların yanı sıra spor ile ilgili he türlü özellikte mevcut. Şimdi gelelim bu alandaki en iyilere.

Sponsorlu Bağlantılar

2018’in En İyi Akıllı Saatleri

En İyi Akıllı Saatler

LG Watch Sport

Belki de satın alınabilecek en iyi akıllı saat diyebiliriz. Dahili GPS, kalp atış hızı snesörü, LTE desteği, IP68 su geçirmezlik, Android Pay desteği, SIM kart desteği gibi bir akıllı saatte olması gereken hemen hemen bütün özelliklere sahip. Ayrıca büyük bir ekrana sahip.

LG Watch Sport detaylı özellikler için tıklayın/dokunun.

LG Watch Style

Biraz daha uygun fiyatlı olan bu modelin SIM kart desteği yok. Tabi LTE desteği de yok. Kısacası LG Watch Sport modeline göre özellikleri biraz daha kısıtlı. IP67 su geçirmezlik özelliğine sahip. İşletim sistemi Android Wear 2. Performans olarak iyi ama biraz küçük ekranlı. Dolayısıyla biraz hafif.

LG Watch Style detaylı özellikler için tıklayın/dokunun.

Huawei Watch 2

Android Wear 2 işletim sistemli bu model daha çok fitness odaklı bir model. Bu akıllı saatte en dikkat çekici özellik kocaman bataryası. Eğer tasarımı ve bataryası hoşunuza gittiyse satın alınabilecek başarılı bir model.

Huawei Watch 2 detaylı özellikler için tıklayın/dokunun.

Yorum bölümünden deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com