Kategoriler
Android Özel

Android İçin İnanılmaz Örümcek Adam 2 Oyunu – The Amazing Spider-Man 2

Android Akıllı Telefonlar ve Tabletler İçin Geldi

İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2) filminin resmi oyunu olan The Amazing Spider-Man 2 oyunu artık Android işletim sistemli cihazlarınızda. Daha önceki haberimizde mobil platformlar için geleceğini duyurduğumuz bu oyun söylendiği gibi 17 Nisan 2014 tarihinde Google Play Android mağazasında yerini aldı.

Aksiyon Hiç Eksik Olmuyor

Android cihazınızı elinize aldığınızda aksiyonun bir an bile olsun eksik olmadığı oyunda adrenalin tavan yapıyor. En kötü Marvel karakterleri olan Venom, Green Goblin, Electro ve Avcı Kraven başta olmak üzere diğer kötü karakterler ile mücadele içinde olan bu Örümcek Adam oyunu 3 boyutlu açık dünyada geçiyor. Ayrıca Örümcek Adamın birden fazla kostümü de bulunmakta.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca Bakınız;

PC İçin İnanılmaz Örümcek Adam 2 Oyunu – The Amazing Spider Man 2

iOS İçin İnanılmaz Örümcek Adam 2 Oyunu – The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2-a

Her kostümün kendine özgü güçleri bulunmakta. Android cihazınızda combo odaklı sürükleyici dövüşlerin bol bol yaşandığı oyunda kötü karakterlerin dışında birde sokak serserilerini yola getirmeniz gerekiyor. Android akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayacağınız bu oyunda grafikler, ses efektler çok iyi olup yüksek kaliteli animasyonlar da bulacaksınız.

The Amazing Spider-Man 2 Video

Android İçin The Amazing Spider-Man 2 İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com