Kategoriler
iOS Özel

iOS İçin İnanılmaz Örümcek Adam 2 Oyunu – The Amazing Spider-Man 2

iPhone, iPad ve iPod Touch İçin Geldi

İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2) filminin resmi oyunu olan The Amazing Spider-Man 2 oyunu artık iOS işletim sistemli cihazlarınızda. Daha önceki haberimizde mobil platformlar için geleceğini duyurduğumuz bu oyun söylendiği gibi 17 Nisan 2014 tarihinde App Store iOS mağazasında yerini aldı.

Sponsorlu Bağlantılar

Aksiyon Hiç Eksik Olmuyor

iOS cihazınızı elinize aldığınızda aksiyonun bir an bile olsun eksik olmadığı oyunda adrenalin tavan yapıyor. En kötü Marvel karakterleri olan Venom, Green Goblin, Electro ve Avcı Kraven başta olmak üzere diğer kötü karakterler ile mücadele içinde olan bu Örümcek Adam oyunu 3 boyutlu açık dünyada geçiyor. Ayrıca Örümcek Adamın birden fazla kostümü de bulunmakta. Her kostümün kendine özgü güçleri bulunmakta.

Ayrıca Bakınız;

PC İçin İnanılmaz Örümcek Adam 2 Oyunu – The Amazing Spider Man 2

Android İçin İnanılmaz Örümcek Adam 2 Oyunu – The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2-i

iOS cihazınızda combo odaklı sürükleyici dövüşlerin bol bol yaşandığı oyunda kötü karakterlerin dışında birde sokak serserilerini yola getirmeniz gerekiyor. iOS akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayacağınız bu oyunda grafikler, ses efektler çok iyi olup yüksek kaliteli animasyonlar da bulacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

NOT: OYUN MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com