Kategoriler
Mobil

General Mobile GM 8 Hakkında Herşey

General Mobile GM 8 Özel Sayfa

General Mobile GM 8 modeli için hazırladığımız bu özel sayfada General Mobile GM 8 ile ilgili birçok bilgiye tek bir sayfadan ulaşabileceksiniz. Başta teknik/donanım özellikleri ve fiyatı olmak üzere reset atma, format atma, ekran görüntüsü alma yöntemleri gibi detaylı bilgileri sizlere sunmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra eğer General Mobile GM 8 kullanıcıları telefonları ile ilgili yaşadığı sorunları bize aktarırlarsa bu sorunları da yine buradan paylaşmaya devam edeceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

General Mobile GM 8 İle İlgili Haberler

GM 8 Özellikleri & Fiyatı

General Mobile GM 8 “Nasıl Yapılır?”

GM 8 Fabrika Ayarları
GM 8 Güncelleme
GM 8 Ekran Kilidi Ayarlama
GM 8 Dil Değiştirme
GM 8 IP/Mac Adresi
GM 8 İnternet Paylaşma
GM 8 Chrome Geçmişi Silme
GM 8 Turkcell İnt. Ayarları
GM 8 Vodafone İnt. Ayarları
GM 8 VoLTE Açma Kapatma
GM 8 Klavye Ayarlarını Değiştirme
GM 8 Numara Engelleme
GM 8 Gelen Çağrıları Görme
GM 8 Pil Yüzdesi Gösterme

General Mobile GM 8 Modelleri

GM 8

Sponsorlu Bağlantılar

“General Mobile GM 8 Hakkında Herşey” için 2 yanıt

Ayarlardan alarm verilerini silin. Bunun için “Ayarlar > Uygulamalar > Saat” yolunu izleyin. Dagha sonra “Verileri temizle” ve “Önbelleği temizle” butonlarına dokunun. Sonrasında şu anda kurulu olan alarmları silin ve yeni bir alarm kurun. Ama yeni kuracağınız alarmı uyanık olduğunuz şu an için kurun ve aynı hatayı verip vermediğini kontrol edin.

Alarm kaçırıldı nedir. Kurulan alarm neden çalmaz, işe geç kalmaya neden olur. 3 tane alarm kurdum, üçünü de kaçırdı. Müşteri hizmetleri fabrika ayarına dön dedi, yeni aldım, zaten fabrika ayarında dedim. Servise götürün dedi. Tek ben mi yaşıyorum bu sorunu. Yakínda GM8 çekiçle nasıl parçalanır videosu yükleyeceğim nete. Az kaldı. Yardımcı olur musunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com