Kategoriler
Ne & Nasıl

Asus Zenfone 2/Zenfone 2 Laser Ekran Görüntüsü Alma

Asus Zenfone 2/Asus Zenfone 2 Laser Modellerde Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Asus marka telefonun Zenfone 2 ve Zenfone 2 Laser modellerde ekran görüntüsünü almak oldukça basit bir işlem. Asus Zenfone 2/Asus Zenfone 2 Laser telefonlarda ekran görüntüsünü almanın 2 yolu var. Birisi tuş kombinasyonlarını kullanmak. Diğeri ise menü üzerinden ekran görüntüsü almak.

Sponsorlu Bağlantılar

Zenfone 2/Asus Zenfone 2 Laser Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle Asus Zenfone 2/Asus Zenfone 2 Laser telefonunuzda ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Sonrasında ise “Güç” tuşu ile arka kısımda bulunan “Ses kısma” tuşuna aynı anda basın ve 2-3 saniye bekleyin. Böylece Asus Zenfone 2/Asus Zenfone 2 Laser telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz.

Asus Zenfone 2-Zenfone 2 Laser Ekran Görüntüsü Alma-1

Diğer bir tuş kombinasyonu ise telefonunuzun ön tarafında bulunan ve açık pencereleri görmenize yarayan tuşa 2-3 saniye basılı tutun. Böylece yine ekran görüntüsü almış olacaksınız.

Asus Zenfone 2-Zenfone 2 Laser Ekran Görüntüsü Alma-2

Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın üst kısmındaki bildirim bölümünde ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren bir bildirim göreceksiniz.

Asus Zenfone 2/Asus Zenfone 2 Laser Menüden Ekran Görüntüsü Alma

Diğer bir seçenek ise menü üzerinden ekran görüntüsü almak. Bunun için ana ekranda bildirim çubuğunu aşağı doğru kaydırarak açın. Sağ üst köşedeki düzenle butonuna dokunun. Sonrasında karşınıza çıkan pencerede “Ekran Görüntüsü” seçeneğini işaretleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

ÖNEMLİ: Eğer işaretleme yapmazsa işaretlilerden birisini işaretini kaldırın sonra işaretleyin. Çünkü sadece 4 adet işaretleme hakkınız var.

Sonrasında sağ üst köşedeki “Kaydet” butonu basın ve geri tuşu ile çıkın. Arık bildirim çubuğunda ekran görüntüsü seçeneğini de görmeniz gerekiyor.

Asus Zenfone 2-Zenfone 2 Laser Ekran Görüntüsü Alma-3

Asus Zenfone 2-Zenfone 2 Laser Ekran Görüntüsü Alma-4

Asus Zenfone 2-Zenfone 2 Laser Ekran Görüntüsü Alma-5

Şimdi görüntüsünü almak istediğiniz ekranı açın. Bildirim çubuğunu açın ve “Ekran Görüntüsü” yazan seçeneğe dokunun. Böylece yine ekran görüntüsünü almış olacaksınız.

Asus Zenfone 2/Zenfone 2 Laser Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?

Asus Zenfone 2/Zenfone 2 Laser model bir telefonda ekran görüntüsü her zaman Galeriye kaydedilir. Galeriye girdiğiniz zaman burada “Screenshots” isimli bir albüm göreceksiniz. Ekran görüntülerinin hepsi buraya kaydedilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com