Kategoriler
Android

Bilgisayar-Android Telefon/Tablet Bağlantısı Kurma Uygulaması – Pushbullet

Bilgisayarla Android Telefon/Tablet Arasında Bağlantı Kurma

Pushbullet uygulaması Android cihazlar için geliştirilmiş ücretsiz bir uygulamadır ve bu uygulama ile telefonunuzu bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz. Hem bilgisayarınıza hemde Android telefon veya tabletinize yükleyeceğiniz bu uygulama ile elinizi telefona sürmeden bilgisayar başında hem telefonla olan işlerinizi hemde bilgisayar ile olan işlerinizi bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz. Hatta telefonunuza gelen çağrıları bile cevaplayabilirsiniz. Android telefonunuz veya tabletiniz ile bilgisayarınız arasında bağlantı kurma işini en basit bir hale çeviren güzel bir uygulama.

Sponsorlu Bağlantılar

Android Telefonunu/Tabletini Bilgisayardan Kontrol Etme

Android telefonunuza veya tabletinize gelen bildirimleri bilgisayarınızdan görebilir, bilgisayarınızdan SMS gönderebilir, dosya aktarımı yapabilirsiniz yani kısaca telefonunuzda yaptığınız bütün işlemleri fare ile yapabilirsiniz.

Pushbullet android

Özellikle telefonunuzdan bilgisayarınıza yada bilgisayarınızdan telefonunuza resim, müzik, dosya, döküman gibi verileri kopyalamak/taşımak için artık kablo yada program kullanmanıza gerek yok. Android cihazınızda bu uygulamanın olması yeter.

Pushbullet Video

Android İçin Pushbullet İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com