Kategoriler
Yazılım

En İyi ve En Hızlı İnternet Tarayıcısı – Google Chrome İndir

En Gelişmiş İnternet Tarayıcısı Google Chrome Yazılımı

Google Chrome programını bilgisayarınıza indirerek İnternet de ve sanal ortam da gezintiye çıkabileceğiniz gelişmiş bir tarayıcıya sahip olabilirsiniz. Dünya da en çok kullanılan ve en popüler olan İnternet tarayıcılarının başında gelen Google Chrome’ın herkesçe kabul edilmesinin en büyük payı hiç şüphesiz hızlı, güvenilir ve tasarım olarak gelişmiş olmasıdır. İlk defa 2008 yılında kullanıma sunulan Google Chrome programı kullanıcılarının da geri dönüşleri ile her geçen gün kendini geliştirdi, yeniledi ve güncelledi.

Sponsorlu Bağlantılar

Google Chrome kullandığı güçlü JavaScript motoru ve açık kaynak kodlu Webkit ile bütün İnternet sayfalarını en hızlı zamanda yüklemekte ve bütün eklentileri ve programları en az sürede çalıştırmaktadır. Kullanıcı arayüzü ise oldukça basit, gözü yormayan, kolay anlaşılan ve kullanıcıyı sıkmayan bir yapıdadır. Google şirketi Chrome tarayıcısında gizlilik ve güvenliğe fazlasıyla önem veriyor. Gizli sekmesi ve gizli pencere özellikleri ile de bunu kanıtlıyor. Tüm bunların yanı sıra Google Chrome Mağaza gibi bir eklenti ve uygulama alanına sahiptir. Mağazadan binlerce eklentiyi indirebilir ya da dilerseniz tarayıcının temasını zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.

En İyi ve En Hızlı İnternet Tarayıcısı - Google Chrome İndir

Google Chrome programını Windows işletim sistemli bilgisayarlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Google Inc. , tarafından üretilen Chrome İnternet tarayıcısı Türkçe dil desteğine sahiptir. Bunun yanı sıra İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Almanca ve Rusça dil desteklerine sahiptir. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi işletim sistemlerin de kullanabilirsiniz. Google Chrome progrmaının dosya boyutu ise 43.64 MB’dır.

İndirme Linki: Google Chrome İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com