Kategoriler
Yazılım

Tek Tıkla Android Telefonları Rootlama – Kingo Android Root İndir

Android Telefon Rootlama Programı

Kingo Android Root programını Windows işletim sistemli bilgisayarlarınıza indirerek Android işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazları tek bir tuş ile rootlama işlemini yapabilirsiniz. Kingo Android Root programının arayüzü oldukça basit olduğu için kullanımı da oldukça basittir. Program aracılığı ile rootlama işlemini USB kablo yardımıyla yapacaksınız. USB kablo ile bağlandıktan sonra USB hata ayıklama modunu açmanız gerekiyor. Böylece Kingo Android Root programı sizin hangi Android cihazı kullandığınızı tespit edebilecek. Ardından daha sonra kullandığınız Android işletim sürümü sistemini seçmeniz gerekecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Tüm bunları yaptıktan sonra çok kısa bir sürede Android cihazınızı rootlayabilir ya da tek bir tuş ile rootlama yapmadan önceki haline geri dönebilirsiniz. Kingo Android Root programı bazı Android akıllı telefonlarını desteklemiyor. Desteklenen Android akıllı telefon modellerini görmek için lütfen Kingo Android Root Üretici Sayfasını kontrol ediniz.

Tek Tıkla Android Telefonları Rootlama - Kingo Android Root İndir

Kingo Android Root programını bilgisayarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Kingo Android Root programının Türkçe dil desteği maalesef yoktur ancak İngilizce dil desteği vardır. Kingosoft Technology Ltd tarafından üretilen programın dosya boyutu 22.53 MB’dırWin8, Win7, Vista, WinXP gibi Windows işletim sistemlerin de Kingo Android Root programını kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Kingo Android Root İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com