Kategoriler
Ne & Nasıl

Whatsappta Ekli Olduğunu Nasıl Anlarsın?

Rehberdeki Kişilerim WhatsApp’ta Olduğumu Görürler mi?

Hatırlarsanız WhatsApp uygulamasını yüklerken sizden telefon numaranızı ve bir takım izinler istiyor. Bu izinlerden biriside rehberiniz. Bunları yapmadan WhatsApp kullanmanız mümkün değil. Sonrasında WhatsApp telefonunuzun rehberine erişim sağlamakta. Daha sonra siz WhatsApp uygulamasını açtığınız zaman karşınıza telefon rehberinizdeki kişilerden bazıları çıkıyor ama rehberin hepsi değil. Çünkü sadece WhatsApp kullananlar uygulamanın kişiler bölümünde görünüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

WhatsApp Kullananları Görüyorsunuz

WhatsApp uygulamasına girdiğiniz zaman kişiler bölümünde sadece rehberinizde kayıtlı ve WhatsApp kullananları görürsünüz. Örneğin anneniz WhatsApp kullanmıyorsa telefon rehberinde annenizin kayıtlı olduğunu görürsünüz ama WhatsApp kişiler bölümünde annenizin kayıtlı olduğunu göremezsiniz.

whatsappta-ekli-oldugunu-nasil-anlarsin

Aynı durum herkes için geçerlidir. Dolayısıyla siz telefon numaranız ile WhatsApp kullanmaya başladığınız andan itibaren sizin numaranızı telefon rehberine kayıt eden herkes sizin WhatsApp’ta olduğunu görecektir. Bunun önüne geçmek mümkün değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com