Kategoriler
Mobil Özel

Facebook Messenger Lite Çıktı

Daha Az Kota Harcayan Facebook Messenger

Facebook, Facebook Lite uygulamasından sonra şimdi de Facebook Messenger Lite uygulamasını çıkardı. Tıpkı Facebook Lite uygulamasında olduğu gibi daha az internet harcamakta. Bunun yanı sıra pil ömründen daha az harcar ve telefonunuzun yada tabletinizin performansını fazla düşürmez. Facebook Messenger uygulamasına göre telefon/tablet performansı, pil ömrü ve internet kullanımı alanlarında değerler çok daha düşüktür.

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonu Yormaz, Pil Ömrü Uzar

Yukarıda bahsettiğimiz durumların yanı sıra eğer telefonunuzun modeli eski ise ve mobil işletim sisteminin eski ise Facebook Messenger uygulamasını desteklemeyebilir. Ama Facebook Messenger Lite uygulamasın daha eski mobil işletim sistemlerini dahi desteklemektedir. Yani telefonunuzun yada tabletiniz eski olsa dahi bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

facebook-messenger-lite-cikti

Facebook Messenger Artık Akıllı Saatlerde

Diğer yandan telefon yada tabletinizin mobil işletim sistemi desteklese de dahi telefonunuz yine eski model olduğu için Facebook Messenger uygulamasın mobil cihazınızı çok fazla yavaşlatır. Ama yine bu Lite uygulamasında bunu yaşamazsınız.

Android İçin Facebook Messenger İndir

BlackBerry İçin Facebook Messenger İndir

iOS İçin Facebook Messenger İndir

Symbian İçin Facebook Messenger İndir

Windows Phone İçin Facebook Messenger İndir

Windows 10 İçin Facebook Messenger İndir

Kısacası Facebook Messenger uygulamasını kullanmak isteyip de telefon yada tabletinin yetersizliğinden dolayı kullanamayanlar için çıkarılmış Facebook Messenger uygulamasının özellik bakımından kısıtlamış hali diyebiliriz.

Facebook Messenger Lite Video

Android İçin Facebook Messenger Lite İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com