Kategoriler
İnceleme Özel Yazılım

Android İçin Hepsi Bir Arada Güvenlik Uygulaması – AVG Antivirüs

Android Telefonu Korsanlara ve Zararlı Yazılımlara Karşı Koruma

Siber suçlar endişe verici bir oranda artmakta ve kötü amaçlı bir korsanlar cihazlarınıza kolayca zarar verebilir veya gizli verilerinizi çalabilirler. Günümüzde, akıllı cihazlarınızı casus yazılımlara, virüse, zararlı yazılımlara ve diğer tehditlere karşı korumak oldukça önem kazanmıştır. Telefonunuza girebilecekleri içerideki tüm verilere zarar verebilir ya da kişisel bilgilerinizi, çevrimiçi gizlilik bilgilerini çalabilir ve bunları kötüye kullanabilirler. Bağladığınız WiFi’ler bile güvensiz olabilir ve bu WiFi üzerinden aktardığınız veriler hackerlar tarafından kolayca tetiklenebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Peki Android cihazınızı tüm bu zararlı şeylerden nasıl koruyabilirsiniz? Telefonunuzu virüslerden ve kötü niyetli programlardan korumak, tüm özel fotoğraflarınızı telefonunuzda gizlemek ya da Android cihazınızdaki depolama alanınızı optimize etmek ister misiniz? Android mobil cihazınız için iyi bir Hırsızlık önleme yazılımı arıyorsanız cevap AVG AntiVirus Free for Android. Google Play Store’da telefonunuza indirebileceğiniz ve koruyabileceğiniz çok sayıda farklı uygulama bulunmaktadır. Ancak bugün, Android akıllı telefonunuza zarar verebilecek her şey için hepsi-birarada çözümü ve AVG’yi inceleyeceğim. AVG AntiVirus uygulaması telefonunuzu koruyan, verilerinize gizlilik sağlayan, hırsızlığı önleyen ve Android’in performansını geliştiren birçok yararlı ve güçlü özellik sunan ücretsiz bir Android Antivirus uygulamasıdır.

Ücretsiz ve Hepsi Bir Arada Güvenlik Yazılımı AVG AntiVirus İnceleme

Temiz ve Kullanıcı Dostu Arayüz

AVG AntiVirus temiz, basit ama şık bir arayüze sahip. Gri ve siyah renkli tema, tamamen profesyonel bir görünüm kazandırıyor. Uygulamanın düzeni, uygulamanın tüm bileşenleri ve ana özelliklerinin ana sayfada görüntülenecek şekilde tasarlanmış. Belli bir kumandayı veya butonu bulmak için buraya ve oraya bakmanız gerekmez. Dört ana kontrolün tamamını görebilirsiniz. Ana sayfadaki gizlilik, koruma, hırsızlık önleme ve Performans. Hoş bir arayüz ile birlikte AVG AntiVirus uygulamasının kullanımı çok kolay. Denetimleri ve özellikleri kullanmak için ekstra teknoloji bilgisi gerekmez. Verilen dört modülden bir kontrol seçmeniz ve talimatları izlemeniz yeterli.

Android Cihazınıza Koruma Sağlar

Bu yazımızda daha önce belirttiğimiz gibi akıllı telefonunuzu tüm spyware, casus yazılım virüsü ve diğer zararlı tehditlerden korumanız gerekiyr. Tüm uygulamalarınızı, oyunlarınızı ve tüm dosyaları çift motor antivirüsüyle tarar, size bazı kötü amaçlı içerik hakkında bilgi verir ve bunları düzeltir. Cihazınızdaki zararlı içeriği taramak ve onarmak için uygulamayı başlatmanız yeterli. Şimdi uygulamanın ana sayfasında bulabileceğiniz Koruma paneline dokunun ya da cihazınızı hızla taramak için büyük daireye dokunabilirsiniz.

Cihazınızı taramaya başlayacak ve kötü amaçlı uygulama, oyun veya mobil cihazınızdaki diğer içeriğin adını ve bilgisini sağlayacaktır. Eğerbir tehlike bulursa o uygulamayı veya oyunu düzeltebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz Wifi bağlantısını emniyetli ve güvenli bir şekilde tarayabilirsiniz. Bunun için proje sekmesine gidip Wifi güvenliğine dokunmanız yeterli. Böylece Wi-Fi’yi tarar ve daha sonra güvenli veya güvensiz olup olmadığını size söyler. Hatta telefonunuzun tam koruması için koruma ayarlarını özelleştirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Akıllı Telefonunuzun Performansını Artırma

Telefonunuz yavaş çalışıyorsa AVG AntiVirus uygulaması size yardımcı oluyor. Android telefonunuzun tüm performansını artırabilirsiniz. Uygulama telefonunuzun performansını artırmak için arka planda çalışan tüm işe yaramaz görevleri sonlandırır.

Ayrıca pil ömrünü uzatacak güç tasarrufu için bazı özel ayarlar da yapabilirsiniz. Ayrıca bir uygulamayı oradan doğrudan kaldırmanızı da sağlıyor. Mobil cihazınızın performansını artırmak için uygulamanın performans sekmesine dokunun.

Pil, depolama, RAM ve Veri kullanımı ile ilgili bilgileri görüntülediği yeni bir sayfaya götürür. Telefonunuzun performansını artırmak için “RAM Takviyesi Yap” düğmesine dokunun. Cep telefonunu hızlandırmak için tüm arka plan çalışan uygulamalarını silecektir.

Hırsızlığa Karşı Koruma

Artık yanlışlıkla telefonunuzu herhangi bir yerde unuttuysanız veya telefonunuzu nereye koyduğunuzu hatırlayamıyorsanız endişelenmenize gerek yok. Uygulama telefonunuzu Google Haritaları kullanarak bulmanızı sağlıyorr. Bir SIM değiştirilirse telefonu kilitler ve böylece kaybettiğiniz kişinin bile telefonunuzun verilerine girmesi engellenir. Telefonunuzu evinizde bir yerde kaybettiyseniz hatta sessiz modda dahi olsa endişelenmeyin. AVG AntiVirus uygulamasının hırsızlığa karşı koruma özelliği sessiz modda olsa bile telefonu çaldırır ve böylece kolayca bulabilirsiniz.

İsterseniz telefonunuzun kaybolması veya çalınması ihtimaline karşı başka birisinin verilerinize erişememesi için birkaç saniye içinde telefonunuzun dahili verilerini ve SD kartını doğrudan bu uygulamadan silebilirsiniz. AVG AntiVirus uygulmasının Hırsızlık Önleme özelliğini etkinleştirmek için uygulamanın Hırsızlığa karşı paneline gidin ve ardından Aç düğmesine dokunun. Telefonunuzu, telefonunuzda kullandığınız Gmail hesabı üzerinden kaydeder ve tüm talimatları ve bilgileri Gmail hesabınıza gönderir. Hırsızlık önleme ayarını değiştirebilir ve hırsızlık önleme PIN’ini oradan ayarlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Kişisel Verilerinizi Gizli Tutar

Başka birinin istemediği bazı özel fotoğrafları gördüğünüzde bunları AVG AntiVirus uygulamasının gizlilik kasasına koyabilir ve bir PIN ayarlayabilirsiniz. Böylece o özel veriye yalnızca siz girebilirsiniz. Bu özelliği etkinleştirmek için Gizlilik > Kasa yolunu izleyin. Bir PIN ayarlamanızı isteyecek. Sonrasında istediğiniz tüm fotoğrafları kasaya yerleştirebilirsiniz. Kasaya koyduğunuz fotoğraflar galeriden kaldırılacak ve yalnızca kasadan görüntülenecek.

Ücretsiz sürümü yalnızca 20 fotoğraf koymanıza izin veriyor. Daha fazla koymak isterseniz uygulamanın PRO sürümünü satın almalısınız.

AVG AntiVirus Artıları

  • Kullanımı kolay.
  • Mobil cihazınızı zararlı içeriklerden korur.
  • İçeriğe gizlilik sağlar.
  • Faydalı Hırsızlığa Karşı Özellik.
  • Türkçe.
  • Ücretsiz.

AVG AntiVirus Eksileri

  • Ücretsiz uygulamadaki reklamlar sizi rahatsız edebilir.

AVG Antivirüs İnceleme Sonucu

AVG AntiVirus uygulaması Android cihazınızı güvence altına almak için hepsi-bir arada bir uygulamadır. Uygulama oldukça iyi çalışıyor ve söylediklerini yapıyor. Bu antivirüs uygulaması milyonlarca yüklemeyle ve ortalama 4.5 puanla uygulama mağazasında çok popüler. Normal kullanım için yeterli olan bu ücretsiz Mobil Antivirüs uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Android İçin Ücretsiz Koruma – AVG AntiVirus

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com