Kategoriler
Windows Phone

Windows Phone İçin Ücretsiz Anlık Mesajlaşma Uygulaması – Facebook Messenger

Facebook Messenger Programı Windows Phone’da

Bildiğiniz gibi Facebook Messenger uygulaması, Facebook tarafından geliştirilen ve anlık mesajlaşma olarak kullanabileceğimiz bir uygulama. Şimdiye kadar Android, iOS ve BlackBerry işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için yayınlanan Facebook Messenger programı artık Windows Phone cihazlar içinde yayınlandı. Eğer Windows Phone işletim sistemli cihaz kullanıyorsanız, artık sizde Facebook Messenger programı ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Facebook Messenger Programının Bütün Özellikleri Yok

Microsoft, Mobil Dünya Kongresi’nde Facebook Messenger’ın çok yakında Windows Phone 8 platformuna geleceğini duyurmuştu. Uzun bir süredir iOS ve Android platformunda bulunan Facebook’un anlık mesajlaşma hizmeti veren uygulaması bugün nihayet Windows Phone 8’e geldi. 

Facebook Messenger Windows Phone

Facebook Messenger’ın diğer platformlardaki uygulaması anlık mesajlaşmanın yanında sesli arama ve Chat Heads özellikleri sunarken, Windows Phone 8 sürümünde maalesef ki bu özellikler bulunmuyor. Bu özelliklerin önümüzdeki günlerde güncelleme ile uygulamaya ekleneceğini tahmin ediyoruz.

Şimdilik sadece Facebook arkadaşlarınız ile metin tabanlı iletişim kurabileceğiniz, fotoğraf gönderebileceğiniz ve mesajlarınızı çıkartmalar ile süsleyebileceğiniz Messenger uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. Bakalım Facebook önümüzdeki günlerde uygulamasını güncelleyerek diğer özellikleri de WP 8’e getirecek mi?

Windows Phone İçin Facebook Messenger Uygulaması İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com