Kategoriler
İnternet

Google ve YouTube Star Wars Güç Uyanıyor Kapatma/Silme/Kaldırma

Google’ın Star Wars Güç Uyanıyor Teması

Dünya çapında vizyona giren ve rekorlar kıran yeni Star Wars (Yıldız Savaşları) filmi için Google bir tema yayınladı. Orjinal ismi Star Wars: The Force Awakens, Türkçesi Star Wars: Güç Uyanıyor olan film için birçok Google kullanıcısı bu temayı biraz kurcaladı ve ne olacağını düşünmeden bu tema olayını geçti. Ama Google seçtiğiniz bu temayı bütün Google hizmetlerine yansıttı.

Sponsorlu Bağlantılar

Yani Gmail, Google, YouTube gibi bütün servislerinde bu temayı aktif yaptı. Bir yerden sonra insan sıkılmaya başlıyor. Ama işin garip tarafı bu durumu nasıl kaldırabileceğimiz. Çünkü kimse Google tarafından yapılan sayfada tarafını seçtikten sonra böyle birşey olacağını tahmin etmiyordu. Lafı uzatmadan bu durumdan nasıl kurtulacağınızı anlatalım.

Gmail, YouTube, Google İçin Star Wars Temasını Kaldırma

Google Star Wars Güç Uyanıyor Kapatma Silme Kaldırma

Yapmanız gereken ilk şey tarafınızı seçtiğiniz sayfaya gitmek. Bunun için BURADAKİ sayfaya gidin. Karşınıza çıkan sayfada “Tarafınızı değiştirin” seçeneğini seçin sonrasında tarafınızı seçtiğiniz çubuğu ortaya getirin ve “Varsayılana dön” seçeneğini seçin. Hepsi bu kadar. Artık Google Chrome tarayıcınızda Star Wars ile ilgili hiçbir tema olmayacak. Eğer Star Wars eklentisi eklediyseniz o eklentiyi de tarayıcıdan kaldırmanız gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

“Google ve YouTube Star Wars Güç Uyanıyor Kapatma/Silme/Kaldırma” için 8 yanıt

İşin Gücün Rast Gitsin.. Sayende bu beladan kurtulduk.. Allah Razı Olsun 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com