Kategoriler
İnceleme

Hellrider Nasıl Oynanır?

Cehennemde Motosiklet Sürme

Adından da anlaşılacağı gibi cehennem konseptine sahip bir oyun. Oyun hem Android hemde iOS platformları için ücretsiz olarka yayınlanan bir oyun. Oyunu oynamak oldukça basit. Yapmanız gereken tek şey Android veya iOS cihazınızın ekranına dokunmak. Oyunda bir adet motosiklet var ve bu hareket halinde. Siz bu motosikletin yönünü değiştirmek için ekrana dokunmanız yeterli. Motosiklet ile ilerlerken yol üzerinde iskeletler bulunmakta ve siz bu iskeletleri toplamanız gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

İlerledikçe Oyun Zorlaşıyor

Eğer ilerlerken yol üzerindeki kayalara, ağaçlara, yeşilliklere v.b. engellere çarparsanız oyun biter. Yol üstünde ne kadar çok iskelet toplarsanız o kadar çok puan alırsınız. Diğer yandan ilerledikçe oyun daha zorlaşıyor. Mesela motosiklet ile gittiğiniz yol kaygan olabiliyor yada daralabiliyor. Ayrıca motosiklet sürerken size yabancı maddeler fırlatanlarda oluyor. Oyunu oynarken bakış açınız sürekli olarak değişmekte.

Hellrider oyun incelemesi

Daha da ilerlerdikçe sizin önünüzde başka bir motosikletli oluyor ve sizin yolunuza sürekli bombalar atmakta. Ayrıca yola bırakılan bombalardan bazılarına alıp düşmanınıza da atabilirsiniz. Bu bombayı atarken de ekrana dokunduğunuzda bir ok işareti gözüküyor. Bu şekilde önünüzde giden motosiklete atabilir ve onu öldürebilirsiniz. Eğer önceden can toplamışsanız ve bir şekile ölürseniz ekrandaki kalp üzerine dokunup kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Oyunda ilerledikçe yeni karakterlerin kilitleri açılmakta. Ayrıca ekstradan can alma imkanınız da var.

Hellrider Fragman

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Hellrider İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com