Kategoriler
Android iOS

WhatsApp’ta Online Kişileri Görme Uygulaması – WhatsOnline

Android ve iOS İçin Çevrimiçi Kişileri Takip Etme

Dünyanın belki en popüler anlık mesajlaşma ve sohbet uygulaması olan WhatsApp uygulaması için daha önce birçok 3. parti uygulamalar çıktı. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Ama bu uygulama oldukça iddaalı. WhatsApp’ın resmi uygulaması olmayan bu uygulamanın ismi WhatsOnline uygulaması. Bu uygulamanın görevi belirttiğiniz kişilerin online olma durumlarını gösterme.

Sponsorlu Bağlantılar

Engellenseniz Dahi Takip Edebilirsiniz

Uygulamayı Android yada iPhone, iPad ve iPod touch akıllı telefon ve tabletlerinize yükledikten sonra uygulama sizden WhatsApp kişilerine erişim izni istiyor. Bu izni verdikten sonra artık kontrol sizde oluyor. Yani bu uygulama oldukça maharetli. Mesela uygulamaya eklediğiniz kişiler en son ne zaman WhatsApp’a girdiler, gün boyunca ne kadar çevrimiçi oldular ve kaç kere WhatsApp’a girdiler, hangi saatler arasında online oldular gibi bilgilere erişebilirsiniz.

android ios için WhatsOnline indir

Ayrıca siz bu şekilde takip ettiğinizde takip ettiğiniz kişiler bunu anlamazlar. Diğer yandan takip ettiğiniz kişi sizi engellese dahi siz takip etmeye devam edebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde takip ettiğiniz kişiler son görülme zamanını pasif yapsalar dahi siz en son online olma zamanını görebileceksiniz.

Android İçin WhatsOnline İndir (Uygulama mağazadan kaldırıldığı için benzer uygulamaların bulunduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com