Kategoriler
İnternet

Gizliliğinizi Koruyan En İyi 10 Ücretsiz VPN Servisleri

Ücretsiz ve En İyi 10 VPN Hizmetleri Hangileri?

İnternet hayatımızı kolaylaştırmasına rağmen korsanlık, kimlik hırsızlığı, kötü amaçlı yazılımlar, casus yazılımlar, v.b. gibi çeşitli siber tehditleri de beraberinde getiriyor. İnternet kullanımı gün geçtikçe hızla artıyor ancak aynı zamanda çevrimiçi kimliğinizi korumalısınız. İnternetteki tüm kayıpları, üçüncü parti web sitelerini, İnternet Servis Sağlayıcısını (ISP), internet aktivitenizi izleyen ve çalabileceğiniz gibi internette güvende olan hiç kimse yoktur. Bu nedenle çevrimiçi dünyada kendinizi korumak gerekli bir durum haline geldi. Ancak kendini online olarak nasıl koruyabilirsiniz? Çevrimiçi gizlilik nasıl sağlanır? Bu soruların kısa ve net cevabı VPN hizmetleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Söz konusu problem için VPN en iyi çözümdür. Bir VPN servisi, anonim olarak internete göz atmanıza yardımcı olur. Yani IP adresinizi maskeleyerek sizi internet üzerinden izlenemez hale getirir. Yani çevrimiçi bilgilerinizi gizler. VPN Hizmetlerinin çoğunun ücretli olmasına rağmen yine de kaliteli ve ücretsiz VPN Hizmetleri var. Dolayısıyla para harcamak istemiyorsanız ve aynı zamanda çevrimiçi gizliliğinizi de korumanız gerekiyorsa bu ücretsiz VPN’leri rahatlıkla kullanabilirsiniz.

En İyi Ücretsiz VPN Hizmetleri

İşte gizliliğinizi korumak için en iyi 10 ücretsiz VPN hizmeti. Bu VPN servisleri sizin güvenliğinizi sağlıyacak ve kişisel bilgilerinizi çevrimiçi olarak gizleyerek sizi internet hırsızlığına karşı koruyacaktır. Şimdi ücretsiz VPN servislerine göz atalım.

1 – Psiphon

Psiphon servisi en iyi 10 ücretsiz VPN listemizin en üst düzey ücretsiz VPN’sidir. Windows ve Android cihazlar için kullanabileceğiniz inanılmaz bir hizmettir. Yani bu VPN’yi Android akıllı telefonunuzda kullanarak İnternet profilinizi gizli tutmak için tam bir anonimlikle internete göz atabilir ve PC için de kullanabilirsiniz. Bu VPN servisi SSH ve HTTP teknolojilerini kullanan ücretsiz genel WiFi kullandığınızda güvenli bir şekilde sörf yapmanıza yardımcı olur. Ülkenizde yasaklanmış veya kısıtlanmış içerikleri keşfetmek de yararlıdır. Artık bu VPN hizmetinin yokluğunda kullanamadığınız herhangi bir web sitesini ziyaret edebilir, açabilir ve kullanabilirsiniz.

2 – TunnelBear

En iyi ücretsiz VPN hizmetlerinin bir diğeri TunnelBear (www.tunnelbear.com) hizmetidir. Bilgisayarınızdan ve hatta akıllı telefonunuzdan ücretsiz olarak etkinleştirebileceğiniz güzel bir araçtır. Bu ücretsiz VPN, orijinal IP adresinizi gizler ve seçtiğiniz ülkeye göre cihazınıza yeni bir IP sağlar ve sörf yaparken her etkinleştirmeden sonra cihazınızın IP adresini bulunduğunuz ülkeye göre değiştirir. Bu şekilde hiç kimse gerçek IP’nizi ve Yerinizi algılayamaz ve böylece çevrimiçi gizliliğiniz korunur.

Sponsorlu Bağlantılar

Torrent İçin En İyi 10 VPN Servisi

Birçok kişi torrent sitelerini ziyaret etmek için ücretsiz VPN servislerini kullanıyor. Her ay 500 MB boş veri sağlar ve Twitter hesabınızda VPN’yi tweetlerseniz 1’den fazla ücretsiz veri puanı alırsınız. Ancak bu kadar veri sizin için yeterli değilse ücretli sürüme geçmelisiniz.

3 – BetterNet

Çevrimiçi kimliğinizi gizlemeyi seçebileceğiniz başka bir ücretsiz VPN hizmeti geliyor. BetterNet şaşırtıcı ücretsiz bir VPN ve kendini kötü amaçlı saldırılardan korumak için tek kuruş ödemenize gerek yok. BetterNet VPN kullanıyorsanız kişisel bilgileriniz hakkında endişelenmeden özgürce internete göz atabilirsiniz. Hiç kimse çevrimiçi bilgileriniz hakkında tek bir şey izleyemez. Ayrıca hiçbir veri sınırı yoktur. Bu ücretsiz VPN hızlı ve kullanımı kolaydır.

İndirmek için https://www.betternet.co/windows-vpn/ adresine girin.

4 – Hide.me

Hide.me VPN servisi, Malezya’dan ücretsiz bir VPN hizmetidir. Çevrimiçi gizlilik sağlamak için güçlü şifreleme sağlayan inanılmaz bir VPN hizmetidir. 22 ülkeden 28 sunucusu var ve seçiminize göre herhangi birini kullanabilirsiniz. İnternet hızınızı azaltmaz. Bu ücretsiz VPN servisinin aylık 2GB veri sınırı var.

5 – Hotspot Shield

Hotspot Shield (www.hotspotshield.com) servisi tamamen ücretsiz olarak yararlanılan kullanımı kolay bir hizmettir. Hotspot Shield, çok popüler bir VPN hizmetidir. Bu ücretsiz VPN hizmeti kısıtlanmış içeriğe erişmek için tüm internet sansür içeriğini atlayıp internette anonim olarak gezinmenizi sağlar. Çevrimiçi gizliliğinizi HTTP şifrelemesi yoluyla bilgisayar korsanlarına karşı korur. İki plan sunar. Birisi temel niteliklidir ancak VPN etkinleştirildiğinde ekranda reklam çıkar. Ama bu reklamları görmek istemiyorsanız Elite sürümüne geçebilirsiniz.

6 – SurfEasy

SurfEasy servisi ile Kanada’daki VPN servisini de ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Oldukça güvenilir bir VPN ve bağlantı hızı sağlam. Bu ücretsiz VPN sunucuları dünyaya yayılmıştır ve seçtiğiniz her an herhangi bir sunucuya geçiş yapabilirsiniz. Güvenilir ve güçlü bir çevrimiçi güvenlik sağlamakta. Tıpkı TunnelBear VPN gibi her ay 500 MB’a kadar ücretsiz veri aktarımı sunar ve isterseniz arkadaşlarınıza veya ailenize yönlendirerek veri artırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

7 – proXPN

proXPN ücretsiz VPN hizmeti internette anonim olarak dolaşmanıza ve çevrimiçi gizliliğinizi gizlemenize izin verir. Ajanslar, internet servis sağlayıcıları, üniversite veya diğer üçüncü parti uygulamaları kullanarak çevrimiçi etkinliğinizi izleyebilir ve kısıtlanmış içeriğe erişebilirsiniz.

En İyi VPN (Engelli Sitelere Giriş) Uygulamaları 2016

Ücretsiz sürümünde 8 ülkeye erişim sağlanıyor ve veri sınırı da var. Ancak sağlanan 8 ülkeden daha fazlasına erişmek istiyorsanız 40’dan fazla ülkeden seçim yapabileceğiniz ve hiçbir veri sınırlamasını önermeyen profesyonel sürümü satın alın. Ayrıca yalnızca bir cihazda bir hesap kullanabilirsiniz.

8 – CyberGhost

CyberGhost inanılmaz bir ücretsiz VPN’dir. Online gizliliğinizi korur, internet bağlantınızı hızlandırır. Bant genişliği üzerinde de bir sınır yoktur. Ayrıca kullanıcı dostu arayüzü ile ücretsiz iOS ve Android uygulamaları edinebilirsiniz. Ücretsiz sürümde yeterli sayıda sunucu konumu mevcut ancak şifreleme premium gerektirir.

9 – Windscribe

Windindle servisi bu listede adı geçen diğer ücretsiz VPN hizmetlerinden biraz farklı. Tıpkı diğer VPN’ler gibi çevrimiçi gizlilik sağlar ama bununla birlikte bir reklamcılık görevini de görür ve sizi reklam verenlerden ve pazarlamacılardan korur. Yazılımı indirebilir veya sadece tarayıcı araç çubuğundan hızla etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için tarayıcınıza tarayıcı uzantısını yükleyebilirsiniz.

10 – Spotflux Lite

Spotflux servisi gizliliğinizi korumak için en iyi 10 ücretsiz VPN Hizmetinin bu listesindeki son ücretsiz VPN’dir. Bu aynı zamanda Chrome, Firefox v.b. gibi popüler tarayıcıların çoğunda tarayıcı eklentileri sunan iyi bir VPN’dir. Hiçbir bant genişliği sınırı yoktur ve hızı yüksektir. Bu VPN’deki pop-up reklamlarla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com