Kategoriler
İnternet Özel

Torrent İçin En İyi 10 VPN Servisi

Torrent İçin VPN Kullanmak Çok Önemli

Çevrimiçi kimlik hırsızlığı vakaları ve çevrimiçi bilgilerin kötüye kullanılması olayları gün geçtikçe artıyor ve bu da sizi bilgisayar korsanlarına veya spam üreticilerinden korumanın zorunlu olduğu günümüzde en çok ihtiyaç duyulan ve yararlı bir şey olarak karşımıza çıkıyor. Yalnızca çevrimiçi gizlilik için değil aynı zamanda torrentler için de VPN olması önem taşıyor. VPN servisleri, IP adresinizi ve konumunuzu gizler ve tercih ettiğiniz yere göre yeni bir IP adresi sağlar. Dolayısıyla internete göz attığınızda veya torrent web sitelerini kullandığınızda orijinal IP adresinizi ve konumunuzu gizler ve size sağladığı geçici olanı gösterir. Böylece hükümet veya diğer ajanslar çevrimiçi faaliyetlerinizi ve ziyaret ettiğiniz siteleri izleyemez.

Sponsorlu Bağlantılar

Ancak, torrent siteleri için en iyi VPN’yi bulmak o kadar kolay değil. Güvenlik, oturum açma politikası, hız testi performansı ve bant genişliği limiti gibi torrent için gerekli olan tüm özellikleri sunan bir VPN’ye ihtiyacınız var. Bu VPN yazılımları gizliliğinizi, güvenliğinizi, hızınızı, yüksek bant genişliğinizi v.b. sağlamakta olup torrentler için VPN’ye ihtiyaç duymaktadır. Bunun için ihtiyacınıza cevap verebilecek en iyi 10 VPN servisini sizlere aktaracağız. Bunları mutlaka denemelisiniz.

Torrent İçin Hangi VPN Kullanmalıyım?

1 – IPVanish

IPVanish, torrent için bulabileceğiniz en iyi VPN’lerden biridir. Sunduğu özellikler olağanüstü. Gizlilik için tercih edilen hiçbir günlük politikası desteklenmez. Daha iyi güvenlik ve gizlilik için OpenVPN, PPTP ve L2TP/IPsec protokolü ile güçlü bir şifreleme sunar. Aynı zamanda size gerçek ve güvenli bir deneyim kazandıran bir parola geçişi sağlar.

Yasaklı/Engelli Sitelere Giriş Uygulamaları (Mobil)

IPVanish sizlere, 60’dan fazla konumda 850’den fazla sunucu sunuyor ve 40.000 üzerinde fazla IP adresi içeriyor. En iyi hız, günlük kayıt yok ve şifre geçişi, onu torrent için en iyi VPN’lerden biri yapıyor. Ancak IPVanish’da ücretsiz deneme sürümü yok. Bunun yerine 7 günlük bir para iadesi garantisi sunuyor. Bu servisi ayda 10 Dolar (1 ay için), ayda 6.49 Dolar (1 yıl için), ayda 8.99 Dolar (3 aylık abonelik için) karşılığında alabilirsiniz. Bu VPN servisine www.ipvanish.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

2 – Buffered VPN

Torrentin yüksek hız gerektirdiğini ve Buffered VPN’nin bunu çok iyi yaptığı bariz açıktır. Bulabileceğiniz en hızlı ve en iyi VPN torrentlerinden biridir. Yalnızca VPN hızının yanı sıra gizlilik de olağanüstü. Çevrimiçi faaliyetleriniz hakkında hiçbir kayıt tutmaz ve güvenlik amacıyla 56-bit Blowfish şifrelemesi sunar. IP’nizi ve konumunuzu gizli tutarak anonim olarak dolaşmanızı ve her türlü çevrimiçi kimlik hırsızlığını önlemenizi sağlar. Bu VPN ile ilgili bir diğer önemli şey ise geri ödeme politikası olması. VPN’den memnun değilseniz 100 oturumdan sonra ya da 10 saatlik kullanımdan sonra ya da 10 GB bant genişliği olsa bile paranızı geri alabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Yasaklı Sitelere Giriş Programları (PC)

Buffered VPN’nin ödeme şekli ise ayda 12.99 Dolar (1 aylık için), ayda 8.20 Dolar (1 yıllık için), ayda 9.99 Dolar (2 yıllık için). Bu servise https://buffered.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

3 – ExpressVPN

Express VPN, internet üzerinden anonim olarak tarama yapmak için bir VPN isteyip istemediğinizi veya kısıtlı web sitelerine erişmek isteyip istemediğinizi yani her şeyi size sunar. Bütün bunları bu VPN’yi kullanarak yapabilirsiniz. Hızlı ve kullanımı kolaydır. En iyi 256-bit şifrelemeyi, 150 yerdeki 1500 sunucuyu birinci sınıf gizlilik ve güvenlikle ve ayrıca geniş cihaz ve işletim sistemi desteği ile elde edersiniz.

Windows 10 İçin DNS Adresi Değiştirme

Ödeme şekli ise ayda 12.95 Dolar (1 aylık için), ayda 6.67 Dolar (15 aylık için), ayda 9.99 Dolar (6 aylık için). Bu servise https://www.expressvpn.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

4 – Nord VPN

Nord VPN servisi torrenting için en iyi VPN’lerden bir diğeri. Torrent için en iyi VPN’den bahsedildiğinde Nord VPN dışarıda bırakılamaz. Etkin bir dizi özellikler sunmakta. Bu VPN’yi kullanarak elde ettiğiniz gizlilik torrentler için harika. IP adresinizi ve konumunuzu korumaktadır. Sadece gizlilik değil aynı zamanda oldukça hızlıdır ve internet hızınızı etkilemez. KEv2/IPsec, OpenVPN, PPTP ve L2TP protokolleri ultra güvenli bağlantıyı sağlar. Ekstra güvenlik sağlayan bir şey de çift VPN sunucularıdır.

Windows 7 ve Windows 8 İçin DNS Adresi Değiştirme

Nord VPN ayrıca 3 günlük ücretsiz deneme sürümü sunmaktadır. Seçim yapmak için birkaç plana sahipsiniz ve en iyisi 1 yıllık abonelik için ayda 5,75 Dolar ücreti var. Bu servise https://nordvpn.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Air VPN

Air VPN, torrent için en iyi VPN arayışında mükemmel bir VPN’dir. Çevrimiçi gizliliğinizi korur ve üstün hızla herhangi bir güçlük çekmeden torrentleri indirmenizi sağlar. SSL üzerinden VPN üzerinden ve Tor üzerinden VPN yoluyla size mükemmel gizlilik ve güvenlik sağlar. Air VPN en hızlı ve en kararlı VPN’lerden biridir.

Ödeme şekli ise ayda 7.84 Dolar (aylık için), ayda 5.60 Dolar (3 ay veya 6 ay için), ayda 5.04 Dolar (1 yıl için). Bu servise https://airvpn.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.

6 – HotSpot Shield

Torrent için basit ama etkili bir VPN ister misiniz? HotSpot Shield sizin için mükemmel bir seçenek olabilir. Bu biraz yeni ve gelişiyor ancak bir VPN’de olması gereken tüm beklenen özellikleri sunan inanılmaz bir VPN hizmetidir. Tüm karmaşık ayarlar gizli olduğu için karışıklık yaşatır. Bu VPN ile engellenen içeriğe kolayca erişin ve gizliliğiniz hakkında endişelenmeden anonim olarak internette dolaşın. Size ücretsiz bir plan da sunuyor.

Eğer daha üst düzey özellikler isterseniz o zama ödeme şekli şöyle; ayda 12.95 Dolar (aylık için), ayda 5,99 Dolar (1 yıl için), ayda 8.99 Dolar (6 ay için). Bu servise www.hsselite.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

7 – PrivateVPN

Etkin özelliklere sahip ucuz bir VPN’ye sahip olmak istiyorsanız PrivateVPN sizin için en iyi VPN’dir. Yıllık abone olursanız aylık sadece 4 Dolar ödersiniz. Düşük maliyetli bir VPN olmasına demek güvenlikten ödün verdiği anlamına gelmez. Günlük politikası, dahili parola geçişi ve torrent için gerekli olan güçlü şifreleme sunar. Bu servise https://privatevpn.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

8 – CyberGhost

Torrent için en iyi VPN listesindeki CyberGhost’un da unutulması mümkün değil. Sadece torrent için değil aynı zamanda online gizlilik ve güvenlik için gereken her konuda size yardımcı oluyor. DNS koruması, parola geçişi, günlük kayıt tutmaması ve mükemmel bağlantı hızı sağlayan çeşitli kullanışlı özellikler sunuyor. Ödeme şekli ise ayda 10.99 Dolar (aylık için), ayda 4.99 Dolar (1 yıl için), ayda 7.99 Dolar (6 ay için).

CyberGhost VPN İndirmek İçin Tıklayın

9 – Hide.me

Torrent için iyi bir performans sağlayan Hide.me VPN’yi de denemelisiniz. VPN ayrıca daha yüksek güvenlik sağlamak için No logs politikası içeriyor ve güvenlik ve gizliliği artırmak için OpenVPN, PPTP, L2TP, IPsec, SoftEther ve SSTP protokollerine sahip. 22 ülkeden 28 sunucu sunuyor ve mevcut en hızlı sunucuları otomatik olarak seçiyor. Bu VPN hakkında bir kez daha heyecan verici olan şey her ay 2GB’lık ücretsiz veri sunması. Bu sizin için yeterli değilse sınırsız veri aktarımı için ücret ödemeniz gerekir.

Ödeme şekli ise sınırsız veri aktarımı için aylık 9,99 Dolar, 75GB veri aktarımı için aylık 4,99 Dolar. Bu servise https://hide.me/en/ adresinden ulaşabilirsiniz.

10 – TorGuard

TorGuard servisi de torrent için en iyi VPN’lerden bir diğeri olup adı bile onun amacını tanımlıyor. VPN size torrent göndermek için çeşitli özellikler sunar. Torgaurd’un özellikleri arasında Swilllock, günlük kaydı yok, DNS kaçak koruması, sınırsız bant genişliği, ana akış protokol desteği, 3000 üzerinde sunucu, 50 üzerinde konum ve en fazla 5 cihaz desteği bulunmaktadır. Bu VPN servisinin ücretsiz deneme sürümü yok ama para iadesi garantisi var.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com