Kategoriler
Özel Yazılım

Videoya Müzik Ekleme

Bir Videoya Nasıl Müzik Eklenir?

Bir reklam videosu, ister ticari isterse sadece kişisel olsun ya da olmasın müzik, ilgi çekici bir video yapmak için çok önemlidir. Hiç arka plan müziği olmayan bir video gördünüz mü? Dolayısıyla ilginç bir video yapmak için, videoda bazı arka plan müziği eklemek önemlidir. Ancak videonuza nasıl müzik ekleyebilirsiniz? Bu yazımızda videolarınıza adım adım nasıl müzik ekleyebileceğiniz üzerine bazı yöntemlerden bahsedeeğiz. Akıllı telefonunuzun fotoğraf makinesinden ham görüntü kaydedilmiş olsanız bile yine de müzik ekleyerek ilgi çekici yapabilirsiniz. Bahsedeceğimiz yöntemlerle video kliplerine güçlük çekmeden müzik ekleyebileceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Videoya Müzik Eklemenin 5 Kolay Yolu

1 – Movavi Video Editor

Video ve ses düzenleme yazılımı olan Movavi, videolarınıza kolayca müzik eklemenize yardımcı olabilecek en iyi yazılımlardan biridir. Yazılım hem Windows hem de Mac için kullanılabilir. MP4, AVI ve benzeri gibi video formatlarına MP3, OGG, FLAC, WMA gibi herhangi bir formatın herhangi bir müzik parçasını girmenizi sağlar.

Movavi İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

2 – Wondershare Filmora

Wondershare’den Fimora isimli program, video dosyalarınıza müzik dosyaları eklemek için kullanılan güçlü bir araçtır. Bu profesyonel yazılım ayrıca videonun uzunluğunu kısaltmanıza, oynatma hızını değiştirmenize ve videonuzun muhteşem olmasını sağlamak için biraz solgunluk efekti eklemenize izin veriyor.

Wondershare Filmora İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

3 – Final Cut Pro

Final Cut Pro programı videonuza herhangi bir arka plan müzik dosyası eklemenize olanak tanıyan başka harika bir video düzenleme yazılımıdır. Mac kullanıcısıysanız ve videolarınıza müzik eklemek için mükemmel bir araç arıyorsanız Final Cut Pro şimdiye kadar bulabileceğiniz en iyi araçtır.

Final Cut Pro İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

4 – VideoStudio Pro

VideoStudio Pro yazılımının yardımıyla videolarınıza her türlü arka plan müziğini ekleyebilirsiniz. Program, Corel’in bir ürünüdür. VideoStudio programı videonuzda kullanabileceğiniz çok çeşitli türde müzik klipleri ile birlikte geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

VideoStudio Pro İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

5 – Aimersoft Video Editor

Aimersoft programı, videolara arka plan müziği eklemenize izin veren bir programdır. Favori müzik dosyanızı birkaç tıklama ile videoyla ekleyebilirsiniz. Yazılım, Windows için olduğu kadar Mac için de mevcut.

Aimersoft Video Editor İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

Sonuç

Dolayısıyla bunlar bir videoda müzik eklemek için kullanılan beş farklı yöntemdi. Bütün programlar bu konuda oldukça iyiler. Video kliplere müzik eklemek için yapılan işlemler de son derece kolay. Bu durumda en sevdiğiniz videoyu seçip video dosyalarınıza müzik eklemeye başlayın. Satın almadan önce deneme sürümü kullanma imkanınız var. Bildiğiniz farklı yöntemler varsa bizlerle lütfen paylaşın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com