Kategoriler
Yazılım

Aimersoft Video Editor İle Videoya Müzik Ekleme

Aimersoft Video Editor İle Videoya Müzik Nasıl Eklenir?

Aimersoft programı, videolara arka plan müziği eklemenize izin veren bir programdır. Favori müzik dosyanızı birkaç tıklama ile videoyla ekleyebilirsiniz. Yazılım, Windows için olduğu kadar Mac için de mevcut. Müzik ekleme işlemi oldukça hızlı ve çok kolaydır. Videoda istenen müzikleri eklemek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

Sponsorlu Bağlantılar

Aimersoft Video Editor İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

1 – Bu video düzenleme yazılımını indirin ve yükleyin.

2 – Şimdi tüm video dosyalarını programın zaman çizelgesine aktarın. Medya dosyalarını zaman çizelgesi paneline sürükleyip bırakabilirsiniz.

3 – Bir sonraki adım müzik dosyalarını eklemek. Müzik dosyalarını video kliplerinizle aynı şekilde sürükleyip bırakabilirsiniz.

4 – Müzik dosyalarını video klibe sığacak şekilde ayarlayın. Müzik dosyalarını kesebilir veya kopyalayıp yapıştırarak uzatabilirsiniz. Şarkının hızını değiştirme veya videonun sesi üzerinden gelen ses gibi farklı efektler de mevcut.

5 – İşlem bittiğinde video dosyasını dışa aktarın.

Aimersoft Video Editor Programını İndirmek İçin Tıklayın

Sonuç

Dolayısıyla Aimersoft Video Editor programı bir videoda müzik eklemek için kullanılan yöntemlerden birisi idi. Video kliplere müzik eklemek için yapılan işlemler son derece kolay. Bu durumda en sevdiğiniz videoyu seçip Aimersoft Video Editor yardımıyla video dosyalarınıza müzik eklemeye başlayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com