Kategoriler
Yazılım

VideoStudio Pro İle Videoya Müzik Ekleme

VideoStudio Pro İle Videoya Müzik Nasıl Eklenir?

VideoStudio Pro yazılımının yardımıyla videolarınıza her türlü arka plan müziğini ekleyebilirsiniz. Program, Corel’in bir ürünüdür. VideoStudio programı videonuzda kullanabileceğiniz çok çeşitli türde müzik klipleri ve temposlar ile birlikte geliyor. Seçtiğiniz diğer müzik klibini de kullanabilirsiniz. Programın 30 günlük bir deneme sürümü de mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

VideoStudio Pro İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

1 – VideoStudio Pro’yu sisteminize indirin ve yükleyin.

2 – Şimdi videoyu video bölümündeki zaman çizelgesine sürükleyip bırakın.

3 – Bir sonraki adım videoya müzik eklemek. Pencerenin sağ tarafında verilen ücretsiz müzik örneklerini kullanabilirsiniz. Veya kendi müzik dosyalarınızı seçmek için klasörlere göz atabilirsiniz. İstediğiniz müzik klibini seçtikten sonra onu önizlemek için sola sürükleyin.

4 – Müzik dosyasını seçtiyseniz yerleştirdiğiniz video dosyasının altındaki müzik bölümüne sürükleyin.

5 – Varsa müzik klibinin ek bölümünü kesin ve önizleme panelinin başlat butonuna tıklayın. Her iki dosya müzik ve video birlikte oynatılacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – İşlem bittiğinde videoyu kaydedebilirsiniz.

VideoStudio Pro Programını İndirmek İçin Tıklayın

Sonuç

Dolayısıyla VideoStudio Pro programı bir videoda müzik eklemek için kullanılan yöntemlerden birisi idi. Video kliplere müzik eklemek için yapılan işlemler son derece kolay. Bu durumda en sevdiğiniz videoyu seçip VideoStudio Pro yardımıyla video dosyalarınıza müzik eklemeye başlayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com