Kategoriler
Yazılım

Final Cut Pro İle Videoya Müzik Ekleme

Final Cut Pro İle Videoya Müzik Nasıl Eklenir?

Final Cut Pro programı videonuza herhangi bir arka plan müzik dosyası eklemenize olanak tanıyan başka harika bir video düzenleme yazılımıdır. Mac kullanıcısıysanız ve videolarınıza müzik eklemek için mükemmel bir araç arıyorsanız Final Cut Pro şimdiye kadar bulabileceğiniz en iyi araçtır. Kendi müzik dosyalarıyla birlikte gelir ve programın kendi müzik dosyalarını isterseniz kullanabilirsiniz. Müzik dosyalarınızı iTunes kitaplığından içe aktarma imkanınız da var.

Sponsorlu Bağlantılar

Final Cut Pro İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

1 – Final Cut Pro yazılımını sisteminize indirin ve yükleyin.

2 – Arka plan müziği eklemek istediğiniz videoyu açın. Bunu yapmak için “Project Library (Proje kütüphanesi)” seçeneğini seçin ve dosyanızı bulup üzerine çift tıklayın.

3 – Şimdi pencereden seçtiğiniz müzik dosyalarını ekleyebileceğiniz müzik ve ses seçeneğini seçin. Bu dosyaları açın ve zaman çizgisine sürükleyin.

4 – Müzik dosyasının, müziği başlatmak istediğiniz noktaya geldiğinden emin olun. Bundan sonra video ve müzik dosyaları birlikte çalınacaktır. Müziğin videoda başarıyla eklenip eklenmediğini test edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – İşlem bittiğinde videoyu kaydedebilirsiniz.

Final Cut Pro Programını İndirmek İçin Tıklayın

Sonuç

Dolayısıyla Final Cut Pro programı bir videoda müzik eklemek için kullanılan yöntemlerden birisi idi. Video kliplere müzik eklemek için yapılan işlemler son derece kolay. Bu durumda en sevdiğiniz videoyu seçip Final Cut Pro yardımıyla video dosyalarınıza müzik eklemeye başlayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com