Kategoriler
Yazılım

Movavi Video Editor İle Videoya Müzik Ekleme

Movavi Video Editor İle Videoya Müzik Nasıl Eklenir?

Video ve ses düzenleme yazılımı olan Movavi, videolarınıza kolayca müzik eklemenize yardımcı olabilecek en iyi yazılımlardan biridir. Yazılım hem Windows hem de Mac için kullanılabilir. MP4, AVI ve benzeri gibi video formatlarına MP3, OGG, FLAC, WMA gibi herhangi bir formatın herhangi bir müzik parçasını girmenizi sağlar. Yazılımın paraya değip değmeyeceğini test etmek için 7 günlük ücretsiz deneme süresine sahipsiniz. Videolara müzik ekleme işlemi oldukça kolay ve sorunsuzdur. Verilen adımları izleyip favori müziklerinizi videolara eklemeniz yeterli.

Sponsorlu Bağlantılar

Movavi İle Videolara Nasıl Müzik Eklenir?

1 – Önce Movavi Video Editor’ı indirin ve yükleyin.

2 – Her müzik dosyası ve video dosyası yüklenmelidir. Dosyalar farklı parçalara ayrı ayrı yerleştirilecektir. Video dosyası, video parçasında ve ses dosyası ses dosyasında yer alacaktır.

3 – Artık videolara müzik ekleme zamanı geldi. Ses klibinin uzunluğu videonun uzunluğuyla eşleşmediğinde bazı durumlar olabilir. Ardından sesi, video klibin uzunluğuyla eşleşecek şekilde ayarlamanız gerekir. Böylece sesin uzunluğu videodan daha uzunsa kırmızı işareti videonun sonuna sürükleyin ve makas simgesini kullanarak sesin fazla kısmını düzeltin. Eğer ses uzunluğu videodan daha küçükse o zaman sesi kopyalayabilir ve kopyalanan dosyaları yan yana sadece video uzunluğuyla eşleştirebilirsiniz.

4 – Ses başarıyla videoya eklendi. Şimdi video dosyasını dışa aktarmanız gerekiyor. İstediğiniz formatı ve videoyu kaydetmek için hedef klasörü seçin ve ardından Başlat düğmesine tıklayın.

Programı İndirmek İçin https://www.movavi.com/videoeditor/ adresini ziyaret edin.

Sonuç

Dolayısıyla Movavi Video Editor programı bir videoda müzik eklemek için kullanılan yöntemlerden birisi idi. Video kliplere müzik eklemek için yapılan işlemler son derece kolay. Bu durumda en sevdiğiniz videoyu seçip Movavi Video Editor yardımıyla video dosyalarınıza müzik eklemeye başlayın.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com