Kategoriler
Mobil Özel

Mafia III Mobil İçin Ön Kayıt Açıldı

Android ve iOS İçin Mafia 3 Oyunu

PC, PlayStation 4 ve XBox One platformları için bu hafta yani 7 Ekim ‘de satışa çıkacak olmasıyla oyunseverleri oldukça heyecanladıran Mafia 3 oyunu mobil platform için açtığı ön kayıt ile de bu heyecanı zirveye taşıdı. Aslında 2K Games daha önce mobil için Mafya 3 oyununun geleceğini duyurmuştu. Ama konsol ve PC ile aynı anda sunulması heyecan verici. Mafia III: Rivals ismi ile mobilde yer alacak bu oyun sadece Android ve iOS platformları için gelecek. Şu an için ön kayıt açılan oyuna ön kayıt yaptıranlar ödülde kazanacaklar.

Sponsorlu Bağlantılar

Kendi Mafya Örgütünüzü Kurun

Android ve iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) akıllı telefon ve tabletlerinizde kendi mafya örgütünüzü kuracağınız oyunda ele geçirmeniz gereken şehir ise New Bordeux şehri. Tabi bu işi yaparken diğer mafya örgütlerini de ele geçirmelisiniz.

Mafia 3 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Mafia 3 Yeni Fragman (E3 2016) Yayınlandı

Mafia 3’ten Heyecan Verici Bir Video – Mafia III Çıkış Tarihi

mafia-3-mobil-icin-on-kayit-acildi

Oyunda oyuncular birbirileri ile savaşabiliyorlar. Klasik rol yapma yani RPG tarzında geliştirilen Mafia 3: Rivals’da öncelikle çete üyelerinizi seçiyorsunuz. Sonrasında ise adamlarınızı bir takım görevlere gönderiyorsunuz. Böylece hem para hemde tecrübe kazanıyorsunuz. Adamlarınız savaştıkça seviye atlıyorlar ve böylece güçleniyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com